Výživové doplňky

Výživové doplňky je kategorie, která mapuje informace o různých suplementech běžně používaných ve světě sportu a zdravého životního stylu. Články, které zde najdete, vám poradí, jak si vybrat ten správný doplněk stravy podle vašeho cíle. Ať už se věnujete fitness nebo chcete nabrat svalovou hmotu, určitě oceníte odpověď na otázku, jak si vybrat nejlepší gainer nebo protein na růst svalů. Nechybí zde však ani cenné informace o turkesteronu a ekdysteronu, které patří mezi náhrady steroidů.

Ti, kteří by rádi zhubli, určitě ocení články o doplňcích stravy na hubnutí. Za zmínku stojí i články o spalovačích tuku, jako je karnitin nebo synefrin. Při hubnutí se však používají i sladidla a náhražky cukru, jako například stévie. V kategorii najdete také informace o látkách, které pomohou zlepšit sportovní výkon vytrvalcům i silovým sportovcům. Pokud je právě podpora výkonu vaším cílem, určitě se vám budou hodit tipy, jak vybrat nejlepší kreatin nebo jak co nejvíce vytěžit z kofeinu, který patří mezi oblíbené předtréninkové stimulanty.

Zajímavé však mohou být i doplňky na podporu mentálního výkonu, mezi které patří nootropika či adaptogeny, jako například ashwagandha. Právě tyto látky jsou však vyhledávány i mezi virtuálními sportovci a gamery. Tato kategorie myslí i na ně a najdou v ní například tipy, jak vybrat nejlepší doplňky stravy pro e-sportovce či běžné hráče. Na své si zde však přijdou i lidé, kteří chtějí maximálně pečovat o své zdraví a vitalitu. Pro ty bude skvělým zdrojem informací kompletní průvodce světem vitamínů či minerálních látek. Najdou zde však i odpověď na otázku, jak vybrat nejlepší kloubní výživu či kolagen pro zdravou pokožku a klouby. K optimálnímu trávení pak zase může pomoci psyllium.

Pokud vás zajímají různé doplňky stravy na hubnutí, nabírání svalů, podporu výkonu, regenerace, mentálního výkonu či dalších oblastí zdraví, přečtěte si o nich na našem blogu.

Zobrazit více Zobrazit méně