Fitness recept: Zdravější krtkův dort ve skleničce

Fitness recept: Zdravější krtkův dort ve skleničce

Populární krtkův dort vám už pravděpodobně ani nemusíme představovat. Čokoládový korpus, nadýchaný krém s čokoládou a banán je kombinace, kterou nepohrdne nikdo z nás. Navíc jeho přípravu zvládne opravdu každý! Připravili jsme si pro vás jeho zdravější verzi s tvarohem, podávanou ve skleničce. Nejenže skvěle vypadá, ale má praktické servírování, které je ideální pro každou návštěvu. Díky použitým surovinám si ji můžete dopřát i na vaší cestě za zdravým životním stylem. Bomba dezert s pořádnou náloží bílkovin!

Na přípravu těsta potřebujeme:

Na přípravu náplně potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Do misky si vložíme xylitol, kakao, vajíčka, puding a kypřící prášek a spolu všechno promixujeme dohladka ponorným mixérem. Těsto vylejeme do vymaštěné dortové formy a pečeme ho 20 minut při teplotě 180 °C. Mezitím si připravíme náplň smícháním tvarohu se strouhanou čokoládou a medem. Vychladnuté těsto rozdrobíme na malé kousky a banán si nakrájíme na kolečka. Připravíme si skleničky a navrstvíme do nich korpus, banány, tvarohový krém a zakončíme to druhou vrstvou korpusu. Dezert můžeme podávat hned, ale nejlépe chutná až druhý den. Užívejte jeho skvělou chuť!

Fitness recept: Zdravější krtkův dort v poháru
Nutriční hodnoty1 porce (celkově 2 porce)
Kalorie347
Bílkoviny24 g
Sacharidy36 g
Tuky9 g

Věříme, že vám tato zdravější a krásně vypadající tvarohová verze krtkova dortu padne hned do oka a brzy s ní potěšíte vaše okolí. Pokud se vám recept líbil, budeme rádi za jeho sdílení.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *