Komplexní spalovače tuku

Komplexní spalovače tuku je kategorie produktů, které mají složení navržené pro podporu spalování tuku a hubnutí. Jedná se o vícesložkové spalovače s termogenním (stimulačním) účinkem nebo bez něj. V jejich složení tak najdete ověřené látky, jako je synefrin, kofein nebo extrakt ze zeleného čaje (EGCG). Pokud však hledáte spalovač bez stimulačního efektu, můžete vyzkoušet například suplementy s l-karnitinem nebo CLA. Tyto komplexní doplňky ocení především lidé, kteří usilují o hubnutí, rýsování postavy a snížení kalorického příjmu. 

 Zobrazit více

Jaké mají účinky a co obsahují komplexní spalovače tuku? 

Výhodou komplexních spalovačů tuků je jejich složení, ve kterém se účinky jednotlivých ingrediencí navzájem doplňují. Nemusíte si tak lámat hlavu s kombinacemi jednosložkových produktů, ale stačí vám jen jeden suplement. Vyberte si mezi nimi ten, který vám bude po stránce složení nejlépe vyhovovat.

  • Spalovač tuku FueBurn je prémiový doplněk, který se ve svém složení může pochlubit celým spektrem účinných složek. Opírá se o ověřenou trojici ingrediencí v podobě extraktu ze zeleného čaje (EGCG), kofeinu a synefrinu. Tyto látky mají termogenní účinky, díky čemuž zahřejí tělo, a mohou tak podpořit rozklad tuku na energii. V kombinaci s pohybovou aktivitou tak můžete spálit více energie než bez spalovače. Před tréninkem vás navíc povzbudí, a můžete tak podat ještě intenzivnější výkon. V tomto produktu najdete také další účinné látky, které spalující efekt ještě zesilují.
  • Spalovač tuku Nero obsahuje kombinaci látek, které jsou oblíbené při hubnutí. Ve složení má kromě kofeinu také extrakty ze zelené kávy a několika druhů čaje, které jsou přírodními zdroji antioxidantů. Nechybí mu ani l-karnitin, který se podílí na přenosu mastných kyselin (tuků) do mitochondrií, kde dochází k jejich přeměně na energii. Ta pak může být využita pro pohyb.
  • Spalovač tuku Beast Burn je speciálně navržený pro ženy, které chtějí zhubnout. Obsahuje široké spektrum účinných látek včetně l-karnitinu, kofeinu, synefrinu a rostlinných extraktů. Ve složení je také chrom, který přispívá k udržení normální hladiny glukózy (krevního cukru) v krvi. Díky tomu se často spojuje se snížením chuti na sladká jídla.
  • Spalovač tuku Night Burn obsahuje směs účinných látek bez kofeinu či jiných termogenních složek. Z toho důvodu nemá stimulační efekt a je vhodný i v pozdních odpoledních či večerních hodinách bez negativního vlivu na spánek. Ocení ho tak i lidé, kteří jsou citlivější na kofein. Kromě l-karnitinu v něm najdete například konjugovanou kyselinu linolovou (CLA). Ta pomáhá udržovat normální hladinu cholesterolu v krvi, a navíc se v organismu dokáže zapojit do metabolismu, a ovlivnit tak samotné spalování a ukládání tuku.

Ať už si zvolíte jakýkoliv spalovač tuku, myslete na to, že základem úspěšného hubnutí zůstává kalorický deficit. Ten nastane v případě, když za den nebo delší časový úsek spálíte více energie, než přijmete. Toho dosáhnete zejména pomocí změn v jídelníčku a také pohybem. Když k tomu přidáte správně zvolený spalovač tuku, vaši snahu o hubnutí tak zefektivníte a celý proces zrychlíte. 

Pokud se chcete dozvědět více informací o tom, jak si vybrat účinný spalovač tuku, neměl by vám uniknout článek Jak vybrat a používat ten nejúčinnější spalovač tuku. 

 zobrazit méně
Kategorie neobsahuje žádné produkty.