NOW Foods Rostlinné doplňky

Rostlinné doplňky od výrobce NOW Foods je kategorie suplementů obsahující adaptogeny, antioxidanty a různé formy rostlinných výtažků, které mají mnoho blahodárných účinků na lidský organismus, zdraví a celkovou vitalitu. Muži i ženy si tak mohou vybrat konkrétní látku, která jim pomůže s dosažením jejich specifického cíle.     

Pokud chcete přispět k ochraně buněk před oxidačním stresem a jejich předčasným stárnutím, pak jistě nedáte dopustit na rutin, Tart Cherry, lykopen či lutein, které jsou známé svým obsahem antioxidantů. Lykopen i lutein jsou navíc určeny také lidem, kteří chtějí podpořit svůj zrak. Rostlinné či bylinné extrakty z této kategorie doplňků stravy mohou pomoci také s vyšší psychickou pohodou. To skvěle zvládají třeba adaptogeny, jako je například ženšen a Rhodiola rosea (rozchodnice růžová). Tyto látky mohou pomoci lépe se vypořádat se stresem, a zvýšit tak odolnost organismu.

 Zobrazit více

Pokud usilujete spíše o podporu soustředěnosti, pak by vám neměla z hledáčku uniknout guarana. Ta díky přirozenému obsahu kofeinu dokáže povzbudit před jakýmkoliv fyzickým či mentálním výkonem. Proto ji používají jak sportovci, tak i vrcholoví manažeři, kteří potřebují být neustále ve střehu. Někteří z vás však místo nabuzení možná touží spíše po klidu a psychické pohodě. S tím jim může pomoci kozlík lékařský (valerian), což je bylina se zklidňujícími účinky. Je tak populární mezi lidmi, kteří mají problémy se spánkem, jsou ve stresu nebo chtějí z jiného důvodu zklidnit svou mysl i tělo. Zejména ženy jistě ocení jeho potenciální schopnost eliminovat nepříjemné projevy PMS.

A nezapomněli jsme ani na pány. Především oni totiž ocení benefity rostliny jménem pískavice řecké seno (fenugreek). Aktivní látky v ní obsažené jsou totiž zkoumány pro svůj možný vliv na zvýšení testosteronu, libida a zkvalitnění sexuálního života. S celkovou harmonizací mužského organismu pak může pomoci Serenoa plazivá. Jak vidíte, rostlinné doplňky mohou mít plno pozitivních účinků na lidský organismus. Jejich suplementace je tak jedním z nejpřirozenějších způsobů, jak tělu pomoci s lepší soustředěností, podporou psychiky, snížením stresu, zlepšením spánku a celkového zdraví i vitality. Pokud byste se chtěli o adaptogenech dozvědět více, neměl by vám ujít náš článek Adaptogeny: Přírodní látky, které pomáhají zvládat stres.

 zobrazit méně

8 Položek

Na stranu
Nastavit vzestupně
Značka
  1. GymBeam (38)
  2. NOW Foods (8)
  3. OstroVit (5)
  4. ActivLab (3)
  5. VanaVita (1)
  6. Purasana (1)
Balení (g)
  1. 20 x 2,8 g (1)
Balení (ml)
  1. 59 ml (1)
Barva
  1. shadow (5)
  2. violet (3)
Kapsle
  1. 100 kaps. (2)
  2. 250 kaps. (2)
  3. 90 kaps. (2)
  4. 120 kaps. (1)
  5. 60 kaps. (1)
Forma
  1. kapslová (5)
  2. tekutá (1)
Směs
  1. čirý (6)
Právní kategorie produktu
štítky produktů
  1. Vegan (4)
Cena
Filtrovat podle
Vegetariánský (4)
Veganský (4)
Bezlepkový (5)
Bez laktózy (6)
BIO (6)
Bez GMO (6)
Bez umělých sladidel (4)
Bez plastových obalů (8)
Bez aspartamu (8)
  1. Valerian root 500mg - NOW Foods
    Kozlík lékařský 500 mg - NOW Foods
    70%
    70 % (3)
    Od 229 Kč
  2. Výtažek z borovicové kůry 240 mg - NOW Foods
  3. Česnekový olej 1500 mg - Now Foods
    Česnekový olej 1500 mg - Now Foods
    84%
    84 % (5)
    259 Kč
  4. Valerian Root Extract - NOW Foods
    Kozlík lékařský extrakt - NOW Foods
    80%
    80 % (2)
    259 Kč
  5. Gotu kola - NOW Foods
    Gotu kola - NOW Foods
    0%
    0% (0)
    319 Kč
  6. Péče o krevní tlak  - NOW Foods
  7. Extrakt z olivových listů - NOW Foods
  8. Serenoa plazivá extrakt 160 mg - NOW Foods
    Není skladem

8 Položek