Labellamafia Trička a tílka

Trička a tílka od výrobce Labellamafia jsou základem šatníku nejen každé aktivní ženy. Liší se svými střihy, materiály, barvami, potisky a celkovým provedením. Díky tomu si dokážete najít ideální kousek, který se bude hodit do fitka, na běh, cyklistiku, inline brusle, jógu, turistiku nebo pilates. Na výběr ale nejsou jen sportovní fitness kousky. Mnoho z nich má moderní a stylový design, který se skvěle hodí na běžné denní nošení. I v práci nebo škole můžete dát najevo, že patříte mezi příznivce aktivního životního stylu.

 Zobrazit více

Co najdete v nabídce triček a tílek?

  • Basic černá a bílá trička s krátkým rukávem nesmí v ženském šatníku chybět. Zásadně po nich saháme ve chvílích, kdy nevíme, co na sebe. Skvěle se hodí jak do sportovních outfitů, tak i na běžné denní nošení. Dobře se v nich budete ovšem cítit i během odpočinku. Díky své univerzálnosti se perfektně kombinují.
  • Barevná trička s krátkým rukávem budou v obyčejných outfitech příjemným zpestřením. Je jen na vás, jaký střih zvolíte a které části těla odhalíte. 
  • Crop topy mají kratší střih, což se skvěle hodí zejména při sportu v horkých letních dnech. Zpravidla jsou volné a vzdušné, a tak spolehlivě zajistí maximální prodyšnost. A to, že s nimi odhalíte vypracované břišáky, je jen příjemný bonus. 
  • Trika s dlouhým rukávem se zase skvěle hodí na sport a nošení v chladnějším počasí. Během něj oceníte i jejich hřejivost, díky které se dají používat i jako základní vrstva na lyže a další zimní sporty. 
  • Tílka s širšími i špagetovými ramínky můžete nosit během horkých letních dnů nebo do gymu, kde je teplo. Perfektně zvýrazní vaše vypracovaná záda, paže a kulatá ramena. 
  • Tričkové šaty jsou snad tím nejpohodlnějším kouskem, který si v létě můžete obléct. Získají si vás jak svou vzdušností, tak i promakaným střihem, který působí žensky. Zbývá jen rozhodnout se, jestli zvolit neutrální černou, nebo vsadit na barevné provedení. 
  • Oversized fitness trička mají volný střih, který se hodí jak do gymu, tak i při cvičení v horku. Perfektně vypadají k upnutým biker šortkám, kdy si jeho část zastrčíte za pas a máte stylový outfit. 

Pokud váháte, jaký materiál triček zvolit na různé aktivity, neměl by vám ujít náš článek Jaké oblečení je nejlepší do fitka nebo na běh? Seznamte se s vlastnostmi materiálů.

 zobrazit méně
Kategorie neobsahuje žádné produkty.