STRIX

STRIX je prémiová značka sportovního oblečení, jejíž hlavním cílem je vytvořit komunitu lidí, které spojuje láska ke sportu a potřeba cítit se díky funkčnímu oblečení komfortně. Strávili jsme nespočet hodin promýšlením, kombinováním a finálním vytvářením designových kousků, které by byly funkční a zároveň reprezentovaly sílu, lásku a oddanost každého sportovce. Prvotní myšlenka se stala realitou a my vám můžeme představit nové produkty pod naší značkou STRIX, které vynikají prvotřídní kvalitou, moderním designem, minimalismem a funkčním provedením. Oblečení je přizpůsobeno tak, aby bylo v souladu se současnými světovými trendy mezi elitními sportovci. Proto je jeho neodmyslitelnou součástí luxusnější balení a precizní prezentace, která přenese sportovce na vyšší level

Moderní design nejlépe odpovídá klíčovému spojení “tady a teď”, které vyjadřuje jeho souznění s aktuálními trendy. Mimo to je však pozornost zaměřena i na nejnovější materiály a moderní technologie, které jsou schopny vytvořit unikátní kousky bez kompromisů. STRIX si dává za cíl vybudovat komunitu aktivních lidí, kteří jsou nadšenci nejen zdravého životního stylu, ale i značky samotné. 

 Zobrazit více

STRIX sortiment se dělí na dvě části. První z nich je Functional Clothing, což je elastické a upnuté sportovní oblečení vyrobené seamless technologií. Má různé vzory, síťky a je speciálně tkané, aby větralo v místech, kde je to nejvíce potřeba. Zároveň bere v potaz diverzitu sportů, a tak se snaží přizpůsobit jednotlivým potřebám, které se u každé aktivity liší. Nezáleží na tom, jestli jste příznivci běhu, silového tréninku nebo kolektivních sportů. Funkční oblečení STRIX zajistí ideální prodyšnost, ochlazení, rychlé schnutí a pohodlí při jakékoliv činnosti. Díky svým vlastnostem vytváří pro každého sportovce ty nejlepší možné podmínky, aby mohl dosahovat progresu v aktivitách, kterým se věnuje.

Druhou část tvoří Athleisure oblečení, které je spojením stylu a pohodlí pro volný čas. V sortimentu Athleisure tak nalezneme tepláky, mikiny, trička a další komfortní volnočasové kousky, ve kterých bude dobře vypadat a skvěle se cítit každý milovník sportu.

Nezáleží na tom, jakým aktivitám se věnujete. Není podstatné, jak dobří sportovci jste. Pokud máte zápal a vášeň pro sport, který milujete, prémiové STRIX oblečení zajistí ty nejlepší podmínky pro vaše neustálé zlepšování. Staňte se součástí STRIX rodiny a sdílejte svůj zápal pro aktivní životní styl i s ostatními nadšenci. 

BE FIT. BE STRIX.       

        

STRIX

 zobrazit méně
Kategorie neobsahuje žádné produkty.