Sójový protein

Sójový protein se získává ze sójové mouky, která je vysrážená, vymytá a následně usušená. Výsledkem těchto procesů je téměř 90% protein, který je obohacen o BCAA, aminokyseliny, arginin a glutamin. Je velmi oblíbený u sportovců, kteří trpí intolerancí laktózy nebo vegetariány. Sójový protein má schopnost zvyšovat hladinu vnitřní produkce tyroxinu, který zrychluje metabolismus. Je vhodný k užívání před, během i po tréninku.

 Sójový protein a jeho výhody

  • obsahuje téměř 90% proteinu
  • je bohatý na BCAA, aminokyseliny, arginin a glutamin
  • pomáhá při růstu svalové hmoty a regeneraci svalstva   
  • zrychluje metabolismus
  • je vhodný pro lidi s intolerancí laktózy a vegetariány
  • je vhodný před, během i po tréninku
Zobrazit více
Kategorie neobsahuje žádné produkty.