Sójový protein

 

Sójový protein je získáván extrakcí sójové mouky, která je následně vysrážená, vymytá a usušená. Takto ze sóji vzniká přibližně 90% protein, bohatý na aminokyseliny, BCAA, glutamin a arginin. Sójový protein zvyšuje hladinu vnitřní produkce tyroxinu, který zrychluje metabolismus. Je vhodné užívat jej před, tak i po tréninku. Je oblíbený u sportovců s nesnášenlivostí laktózy a vegetariány.

čítať ďalej

 

Výhody sojového proteinu:

• dobrá cena
• působí proti rakovině
• vysoké množství BCAA, glutaminu a argininu
• zvyšuje hladinu vnitřní produkce tyroxinu

 

Nevýhody:

• horší rozpustnost

 

Chcete-li vědět více o správném dávkování proteinů, přečtěte si článek Kdy a kolik proteinů přijmout pro dosažení maximálních výsledků nebo o správném načasování výživových doplňků, přečtěte si článek Timing a správné načasování užívání výživových doplňků.

schovať popis
na stránku
položek: 5
na stránku
položek: 5
Kategorie
Výrobce+
Balení+
Příchuť+
Cena
Kč49
Kč274
//Asynchronous click tracking code