BIO Pohanková mouka - Probio

Hodnocení:
100 % of 100
100 % (1)
Výrobce: Probio

BIO Pohanková mouka je vyrobena z najemno mletých pohankových krup v bio kvalitě. Je přirozeně bezlepková, a nahradit s ní můžete klasickou mouku při pečení vašich oblíbených fitness dezertů či domácího chleba.

Skladem
97 Kč

BIO Pohanková mouka - ideální náhrada klasické mouky při vaření a pečení vašich oblíbených receptů

BIO Pohanková mouka se vyrábí z najemno mletých pohankových krup v bio kvalitě. Je přirozeně bezlepková, což ocení zejména celiaci. Je skvělou náhradou klasické mouky při pečení či vaření vašich oblíbených fitness receptů a dezertů. Můžete ji použít i na zahuštění omáček a polévek, do lívanců a placek.

      

Složení

Pohanka*. *produkt kontrolovaného ekologického zemědělství

  

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty100 g
Energetická hodnota 1 428 kJ / 337 kcal
Tuky 2,3 g
   z toho nasycené tuky 0,5 g
Sacharidy 64,0 g 
   z toho cukry 0,5 g
Bílkoviny 12,0 g
Sůl 0,01 g
     

Upozornění

Skladujte při teplotě do 25°C a relativní vlhkosti vzduchu nejvíce 75%.

Detail produktu
EAN 8595582418098
Výška 18.50 cm
Hlavní kategorie Mouky
BIO ano
Bezlepkový ano
Bez laktózy ano
Vegetariánský ano
Veganský ano
Směs čirý
Forma potravina
Vyrobeno v EU
Šířka 11.00 cm
HS kod 10081000: - Pohánka
Délka 6.00 cm
Brutto váha 0.49 Kg
Bez plastových obalů ne
Bez umělých sladidel ano
Bez GMO ano
Počet kusů v balení 10 ks
Počet kusů na paletě 1 ks
Netto váha 0.50 Kg
Právní kategorie produktu potraviny
Distributor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, 04001 Slovakia
Ostatní kategorie Přísady na vaření
Zdravé potraviny
Diety
Bezlepkové produkty
Bezlaktózové produkty
Veganské produkty
Vegetariánské produkty
BIO produkty

Upozornění:

Skladujte v suchu a chraňte před teplem.

Recenze od zákazníků BIO Pohanková mouka - Probio
Napište svou recenzi
Prohlížíte si:BIO Pohanková mouka - Probio
Vaše hodnocení
Balení (g) Cena Akční cena Skladem
500 g 119 Kč 97 Kč
skladem
10 x 500 g 1149  Kč 919 Kč
do 5 ks skladem
Otázky zákazníka
Napsat otázku
Napsat odpoveď