GymBeam Clothing

GymBeam Clothing je fitness značka kvalitního oblečení pro sportovce a sportovkyně, kteří chtějí prezentovat svůj aktivní životní styl během sportovních i volnočasových aktivit. V pánském i dámském sortimentu tohoto brandu tak najdete kousky, které využijete na tréninku i během dalších aktivit. Moderní oblečení, které je určeno primárně na sport, vyniká především svým lehkým a funkčním materiálem, který snižuje pocení a spolehlivě odvádí případnou vlhkost. Ve všech legínách, šortkách, tričkách, tílkách, podprsenkách či mikinách si tak můžete naplno vychutnat silový i kardio trénink. 

         

V sortimentu však najdete i komfortní oblečení, jako jsou například tepláky a mikiny, které využijete především při volnočasových aktivitách. Mají speciálně upravený střih, aby vám látka nikde nezavazela, nepnula a vy si mohli užít maximální pohodlí. Mimo to vyniká svým měkkým materiálem a zajímavým designem, který se vám ani po mnoha nošeních neokouká. Na své si však přijdou i příznivci outdoorových aktivit a stylových doplňků. Pro ně je sortiment rozšířený třeba o adventure batohy, sportovní tašky či stylové kšiltovky a čepice.       

 Zobrazit více

Oblečení a doplňky pro sport i volný čas od GymBeam Clothing jsou určeny zejména aktivním lidem, kteří se chtějí při cvičení i volnočasových aktivitách cítit dobře a ukázat, že na sobě makají. 

         

GymBeam Clothing

 zobrazit méně
Kategorie neobsahuje žádné produkty.