Vaječné bílky - Bodylab
Vaječné bílky značky Bodylab jsou 100% čisté vaječné bílky, které jsou plnohodnotným zdrojem bílkovin a absolutně bez tuku. Vajíčka pocházejí z kuřat ve volném výběhu, což zajišťuje jejich vysokou kvalitu. Jsou ideální na vaření, pečení a přípravu vašich oblíbených proteinových nápojů. Jsou pasterizované, a proto je můžete využít i na přímou konzumaci.
Vaječné bílky Bodylab - 100% vaječné bílky s vysokým obsahem proteinu a bez tuku
Vaječné bílky značky Bodylab jsou 100% tekuté vaječné bílky, které se vyznačují vysokým obsahem proteinu. Kromě dávky plnohodnotných bílkovin vás zaručeně potěší i to, že neobsahují žádné tuky. Vysokou kvalitu zaručuje volný výběh kuřat, ze kterých vaječné bílky pocházejí. Jsou ideálním pomocníkem při vaření a pečení fitness receptů, ale i při přípravě vašich oblíbených fitness nápojů. Navíc jsou pasterizované, díky čemuž je lze konzumovat i v syrovém stavu.
Vaječné bílky Bodylab a jejich výhody
- 100% vaječné bílky
- obsahují až 10,5 g proteinu
- jsou bez tuku
- jsou pasterizované, a tudíž vhodné pro přímou konzumaci
- ideální pro vaření, pečení a přípravu proteinových nápojů
Složení
100% vaječné bílky a sůl.
Návod k přípravě
Před použitím protřepejte. Vaječné bílky lze konzumovat v syrovém nebo tepelně upraveném stavu. Vhodné na přípravu vaječných jídel nebo přidání do šejků a smoothie.
Tabulka nutričních hodnot
Nutriční hodnoty | 100 g |
---|---|
Energetická hodnota | 187 kJ / 45 kcal |
Tuky | 0 g |
Sacharidy | 0,8 g |
z toho cukry | 0,3 g |
Bílkoviny | 10,5 g |
Sůl | 0,4 g |
Upozornění
Obsahuje vejce. Skladujte na suchém a chladném místě. Uchovávejte při pokojové teplotě (0 až 25°C) za předpokladu, že balení není otevřené. Datum minimální trvanlivosti je uveden na obalu. Po otevření uchovávejte v ledničce (0 až 4°C) a spotřebujte do 10 dnů. Ujistěte se, že uzávěr je pevně uzavřen před uložením, aby se zajistila svěžest.
Vaječné bílky - Bodylab
Upozornění:
Skladujte v suchu a chraňte před teplem.