Egg Albumin - GymBeam

Hodnocení:
81 % of 100
81% (71)
Výrobce: GymBeam

Egg Albumin je vaječný protein s až 80% podílem bílkovin, bez tuku, cholesterolu a laktózy. Sušené vaječné bílky obsahují pomaleji stravitelné bílkoviny, které budou zásobovat vaše svaly delší dobu, proto je tento protein vhodný i před spaním nebo mezi jídly. Má vysokou biologickou hodnotu a nabízí kompletní profil esenciálních aminokyselin.

Skladem
439Kč
0Kč

Egg Albumin - vaječný protein s až 80% obsahem bílkovin, pomalejším vstřebáváním a vysokou biologickou hodnotou

Egg Albumin je vaječný protein ze sušených vaječných bílků, které jsou neocenitelným zdrojem bílkovin. Sušený bílek dodává pomaleji stravitelné bílkoviny, díky čemuž zásobuje svaly živinami po delší dobu. Proto je tento protein vhodný před spaním, nebo i jako náhrada jídla během dne. Dostatečně zasytí a výborně chutná.

     

Egg Albumin - GymBeam

 

Má až 80% podíl bílkovin, naopak nízký obsah sacharidů a žádný tuk. Neobsahuje cholesterol, ani laktózu, což ocení hlavně sportovci, kteří trpí laktózovou intolerancí. Je výbornou volbou pro ty, kteří hledají kvalitní zdroj bílkovin pro nárůst svalové hmoty a síly. Má vysokou biologickou hodnotu a nabízí kompletní profil esenciálních aminokyselin, stejně tak i vysoký obsah BCAA a glutaminu - aminokyseliny, které podporují zlepšení výkonu a urychlení regenerace.

 

Egg Albumin a jeho výhody

  • vaječný protein s až 80% podílem bílkovin
  • má vysokou biologickou využitelnost
  • má kompletní aminokyselinový profil, BCAA a glutamin
  • neobsahuje tuk ani cholesterol
  • je bez lepku, cukru a laktózy
  • je vhodný pro lidi s laktózovou intolerancí
  • je vhodný před spánkem

     

Složení

Příchuť - neochucený: Vaječné bílky v prášku, emulgátor (sodná sůl karboxymethylcelulosy), sladidlo (sukralóza), vanilkový křišťál, protispékavé činidlo (oxid křemičitý).

Příchutě - čokoláda: Vaječné bílky v prášku, odtučněný kakaový prášek 10%, aromata, emulgátor (sodná sůl karboxymethylcelulosy), sladidlo (sukralóza), vanilkový křišťál, protispékavé činidlo (oxid křemičitý).     

    

Dávkování

Smíchejte 1 odměrku (25 g) s 150-200 ml vody. Užívejte 1-2krát denně.

      

Tabulka nutričních hodnot

Nutriční hodnoty (neochucený)1 dávka (25 g)*RI
Energetická hodnota 369 kJ / 87 kcal 4,7 %
Tuky 0 g 0 %
   z toho nasycené tuky 0 g 0 %
Sacharidy 1,47 g 0,6 %
   z toho cukry 0,98 g 1,1 %
Bílkoviny 20 g 40 %
Sůl 0,93 g 15,5 %
Nutriční hodnoty (čokoláda)1 dávka (25 g)*RI
Energetická hodnota 354 kJ / 83 kcal 4,2 %
Tuky 0,28 g 0,4 %
   z toho nasycené tuky 0,18 g 0,9 %
Sacharidy 1,96 g 0,8 %
   z toho cukry 0,9 g 1 %
Bílkoviny 18 g 36 %
Sůl 0,81 g 13,5 %
*Referenční hodnota příjmu průměrné dospělé osoby (8400 kJ / 2000 kcal).

     

Upozornění

Nepřekračujte doporučenou denní dávku. Produkt není náhradou pestré a vyvážené stravy. Produkt není určen pro děti, těhotné a kojící ženy. Skladujte mimo dosah malých dětí. Skladujte v suchu při teplotě do 25 °C. Chraňte před mrazem a přímým slunečním zářením.

Alergeny: Alergeny jsou vyznačeny ve složení tučně. Může obsahovat stopy lepku, sóji, mléka, ořechů a sezamu.

Detail produktu
Vyrobeno v EU
Bez umělých sladidel ne
Výška 32.00 cm
Šířka 9.00 cm
Délka 23.00 cm
Brutto váha 1.02 Kg
Skupina příchutí čokoláda
Počet kusů v balení 10 ks
Počet kusů na paletě 50 ks
Netto váha 1.00 Kg
EAN 8588007130767
Bez plastových obalů ne
Bez GMO ano
Distributor GymBeam, s.r.o. Rastislavova 93, Košice 04001, Slovakia
Metoda zpracování bílkovin různá zpracování
Zdroj bílkovin vejce
BIO ne
Bezlepkový ano
Bez laktózy ano
Vegetariánský ano
Veganský ne
Směs čirý
Forma prášková
Právní kategorie produktu Potraviny pro zvláštní výživu
Hlavní kategorie Proteiny

Upozornění:

Skladujte v suchu a chraňte před teplem.

Recenze od zákazníků Egg Albumin - GymBeam
Napište svou recenzi

Příchuť

Prohlížíte si:Egg Albumin - GymBeam
Vaše hodnocení

Globální hodnocení produktu

81%
81%
Průměr ze 71 hodnocení.
100 %
80 %
60 %
40 %
20 %

Celkové hodnocení ověřených zákazníků

86 %

Nejpřínosnější pozitivní recenze

100 %
Jsou to fakt sušené bílky. Musí se k tomu přistupovat, že jdu pít napěněné bílky s cukrem, jako když máma peče. :-D Rozpustnost je tristní a bez mixéru to fakt nejde. Dávám 10g True Whey, který začne na vodě plavat, pak přidám 25g Egg, který je na tom v suchu než dám ponorný mixér, jinak to dělá nepoživatelné hrudky. Nebudu lhát není to nic moc. Oproti Truy Whey na který se dokážu těšit, tak na tohle myslím, že musím. ;) Složitá příprava, na cesty to není.

Byla tato recenze pro Vás užitečná?

Nejpřínosnější negativní recenze

40 %
- příchuť chemická, jako čokoláda to moc nechutná - příšerně pění, ale fakt strašně - příšerně hrudkovatí, ale fakt strašně

Byla tato recenze pro Vás užitečná?

Příchuť Balení (g) Hodnocení Cena Akční cena Skladem
čokoláda 1000 g
(21) 
79%
529Kč 439Kč
skladem
bez příchuti 1000 g
(19) 
78%
529Kč 439Kč
skladem
Otázky zákazníka
Napsat otázku
Napsat odpoveď
1. Otázka:
Náhrada bílků při vaření
Náhrada bílků při vaření
Dobrý den,

Dá se prášek použít místo vaječných bílků při vaření a pečeni. Je rozdíl mezi egg white powder a egg white protein powderem?
Odpovědět na otázku
Je pro Vás táto otázka užitečná?
Odpověď:
Náhrada bílků při vaření
Odpověď:
Dobrý den, děkujeme za dotaz. egg white protein powder nedistribuujeme, nedokážeme proto posoudit jejich rozdíl. Co se týká náhrady při vaření a pečení, určitě doporučujeme vyzkoušet v konkrétních receptech. Vaječné bílky většinou slouží pro zajištění tekutější konzistence, jejich nahrazení práškem či práškem smíchaným s vodou proto není příliš žádoucí a záleží tedy na konkrétním receptu.

Miroslava, team GymBeam
Je pro Vás táto otázka užitečná?
2. Otázka:
Slepičí vejce
Slepičí vejce
Dobrý den, chci se zeptat, jestli tento vaječný protein lze v šejkru smíchat ze slepičími vejci, aniž by taková směs vytvořila hrudky ? Zkoušel jsem přidat do vajec už Váš syrovátkový protein (True Whey natual) a ten bohužel tvoří hrudky !?
Odpovědět na otázku
Je pro Vás táto otázka užitečná?
Odpověď:
Slepičí vejce
Odpověď:
Dobrý den, nezkoušeli jsme. Můžete zkusit.

Viktória, team GymBeam
Je pro Vás táto otázka užitečná?