Michelle Lewin: Nekorunovaná fitness královna Instagramu, která v dětství bojovala se zaseknutým růstem

Michelle Lewin: Nekorunovaná fitness královna Instagramu, která v dětství bojovala se zaseknutým růstem

Asi žádnému nadšenci životního stylu na Instagramu neuniklo jméno Michelle Lewin. Sledují ji tam miliony fanoušků a právem se tak může nazývat nekorunovanou fitness královnou sociálních sítí. I napříč obrovskému úspěchu a dokonalému vzhledu však Michelle v životě neměla na růžích ustláno.

Dětství poznačené rozvodem rodičů a zastaveným růstem

Michelle Lewin se narodila 25. února 1986. Pochází z Maracay ve Venezuele. Její rodiče se rozvedli ještě v době, kdy byla velmi malá. Později si její matka našla dalšího partnera, který je opustil, když měla Michelle 14 let. Ze dne na den zůstaly bez peněz a musely žít v malém bytě, o který se dělily se šváby.

Aby dokázali přežít, Michelle musela začít pracovat. Díky tomu rychle dospěla po psychické stránce. Fyzicky se jí však růst zastavil a ve svých 17 letech vážila pouze 39 kilogramů. Právě v té době se jí v hlavě zrodil nápad navštívit posilovnu. Jak již jistě víte, cvičení navždy změnilo její život.

Chyby začátečníků a láska k trenérovi

Začátky v posilovně nejsou vůbec jednoduché. Podobně jako mnoho jiných začátečníků i Michelle při cvičení provázely mnohé chyby. Kladla důraz na nohy a zadek, přičemž zanedbávala ostatní partie. Výsledkem toho byla nesouměrná postava, která nepůsobila nejlépe. V roce 2008 se střetla se švédským trenérem Jimmym Lewinem. Viděl v ní velký potenciál. Chtěl, aby se stala světovou modelkou a pomohl jí upravit trénink.

Od toho momentu začala nabírat svalovou hmotu rovnoměrně a její postava začala být souměrná. Krátce na to se s trenérem Jimmym dali dohromady. Později v ten stejný rok se spolu přestěhovali do Evropy, kde ji Jimmy představil několika modelingovým agenturám. Pokud čekáte úspěch, zklameme vás. Modelingové agentury Michelle odmítli. Sice pro ně byla velmi pěkná, ale problémem byla její výška pouze 163 cm.

Odmítnutí ve světě módy vystřídal neúspěch ve fitness soutěži

Michelle sice z verdiktu modelingových agentur zůstala zklamaná, ale rozhodně se nevzdala. Pokračovala ve svojí fitness kariéře a nabírala čím dál více svalové hmoty. V roce 2014 poprvé zkusila štěstí v profesionální soutěži IIFB Europa Show of Champions v Orlandu. Ani tady však nepřišel vytoužený úspěch a Michelle Lewin skončila poslední.

Nadále však nezapřela srdce bojovnice a pokračovala v účasti na vícero IFBB soutěžích. Její úsilí se nakonec vyplatilo, protože v jedné z nich získala pěkné třetí místo. V tom období měla nejlepší formu svého života.

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Dveře do světa Instagramu jí otevřel manžel

Jimmy Lewin se rozhodnul využít nejlepší formu své manželky a začal ji fotit. Závěry následně přidával na sociální sítě a výsledkem byl obrovský úspěch. Počet followerů na Michellinom instagramovém účtu začal růst. Až se postupně dopracoval k úžasnému číslu, které se v roce 2021 přibližuje k 14 milionům fanouškům. Facebook Michelle Lewin se raduje z 9 milionů lajků a na YouTube její videa odebírá 360 tisíc sledujících.

Plachá a věčně nespokojená se svojí postavou

Napříč obrovským úspěchům, které z ní dělají nekorunovanou královnu sociálních sítí, je Michelle Lewin v soukromí spíše plachá. Má problémy se sebevědomím a její manžel tvrdí, že nikdy není spokojená se svojí postavou. V zrcadle se stále vidí buď příliš hubená nebo naopak velmi tlustá. Její fanoušci si však myslí něco úplně jiného a její tělo považují za dokonalé.

Dvoufázové tréninky ve znamení síly a kardia

Zajímá vás, co všechno dělá Michelle Lewin, aby se mohla pyšnit svojí postavou? No, není to vůbec lehké. Každý den trénuje dvoufázově. Její ráno začíná 45timinutovým kardiem, které večer doplní pečlivě naplánovaným silovým tréninkem. Napříč dřině ve fitku připisuje svůj vzhled zejména nutričně vyvážené stravě.

Kdysi totiž zvedala těžké váhy, ale množství přijatých kalorií velmi neřešila. Nabírání svalů jí tak šlo podstatně hůře a výsledky nebyly nejlepší. Dnes raději zvedá menší váhy, přidává opakování a drží vyváženou dietu.

Co si o postavě Michelle Lewin myslíte vy? Měla by být nespokojená nebo ji považujete za dokonalou podobně, jako její fanoušci? Pokud vás život této nekorunované královny sociálních sítí zaujal, určitě nevynechejte naše video. Dozvíte se v něm více zajímavých detailů z jejího života, které zahrnují například virální video, které vzniklo během focení na Bahamách, kdy ji do zadku kouslo prase.

Zdroje:

[1] Michelle Lewin – https://michellelewin.com

[2] Michelle Lewin BIO – https://www.thefamouspeople.com/profiles/michelle-lewin-38108.php

[3] Michelle Lewin: IFBB Competitor, Model, Actress – https://www.greatestphysiques.com/female-physiques/michelle-lewin/

[4] Michelle Lewin Biography, Facts & Life Story – https://superstarsbio.com/bios/michelle-lewin/

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *