Fitness recept: 3bit zákusek s karamelovým pudinkem a tvarohovou polevou

Fitness recept: 3bit zákusek s karamelovým pudinkem a tvarohovou polevou

Co byste řekli na neodolatelné spojení karamelového pudinku, nadýchané tvarohové pěny a vláčného těsta? Protože přesně to vám přinášíme v receptu na 3bit zákusek, který je nabitý bílkovinami. Rozhodně si tuto lahůdku nenechte ujít! 

Na těsto potřebujeme:

Na pudink potřebujeme:

Na polevu potřebujeme:

  • 400 g jemného měkkého tvarohu
  • 70 g proteinového prášku s vanilkovou příchutí
  • 10 g expres ztužovače na krémy (případně jiná želatina)
  • 1-2 ČL flavor drops s vanilkovou příchutí
  • hořká čokoláda (na ozdobu)

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Těsto si připravíme důkladným promícháním ovesné kaše, mléka, proteinuxylitolu a rozpuštěného olejeSmícháním těchto ingrediencí nám vznikne husté těsto, které rozdělíme na dvě stejné části. Každou část těsta vylijeme zvlášť na plech vyložený papírem na pečení (my jsme použili formu o velikosti 22×22 cm), uhladíme je a pečeme při teplotě 170°C po dobu 10 minut.  

Mezitím si připravíme pudink, a to smícháním pudinkového prášku, mléka a kokosového cukru. Připravenou směs přivedeme za občasného míchání k varu. Poté pudink odstavíme a vmícháme do něj mandlové másloKdyž nám pudink vychladne, vylijeme ho na jeden z připravených korpusů, který necháme ve formě. Druhý korpus po vychladnutí opatrně vyjmeme z formy, položíme ho na pudinkovou směs a jemně přitlačíme. 

Jako poslední si připravíme tvarohovou polevu. Do misky si dáme tvarohprotein, ztužovač a flavor drops, a důkladně je promícháme, aby se nám chutě pěkně spojily. Takto připravenou směs rovnoměrně rozetřeme na vrch koláče. Následně necháme zákusek přes noc ztuhnout v ledničce. Druhý den koláček nakrájíme, ozdobíme nastrouhanou čokoládou a můžeme podávat! 

Fitness recept: 3bit zákusek s karamelovým pudinkem a tvarohovou polevou
Nutriční složení
na 1 kousek (celkově 12 kousků)
Kalorie186
Bílkoviny13 g
Sacharidy25 g
Tuky4 g

Věříme, že vám z tohoto lahodného receptu na 3bit zákusek tečou sliny, a rozhodně si ho nenecháte pouze pro sebe. Podělte se o něj se svými známými a podpořte ho sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *