Fitness recept: Bezlepkové RAW donuty s čokoládovou polevou

Fitness recept: Bezlepkové RAW donuty s čokoládovou polevou

Nepečené raw dezerty mají hned několik výhod. Nepotřebujete mít po ruce troubu, nemusíte čekat, až se dobrota upeče a navíc, pokud na přípravu použijete zdravé suroviny, tak si zachová původní obsah mikroživin! Vyzkoušejte naši nejnovější bombu, a to recept na raw donuty z arašídového másla, konopných semínek a dalších superpotravin. Tato pochoutka přelitá lahodnou bílou čokoládou je navíc vhodná i pro lidi s bezlepkovou dietou! Pojďte vyzkoušet tuto neskutečnou kombinaci.

Na přípravu potřebujeme:

Na polevu potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Vodu, ořechy, kokos, Goji, arašídové máslo, agáve sirup a konopná semínka spolu dobře smícháme, dokud nám nevznikne jednotná, tuhá směs. Připravíme si silikonovou formu na donuty a postříkáme ji olejem ve spreji. Každou formu naplníme přibližně 70 g směsi a dáme je na pár hodin do mrazáku. Mezitím si rozpustíme čokoládu s olejem ve vodní lázni a poléváme s ní zmrzlé donuty. V případě, že chceme i čokoládovou verzi, v polovině polévání přidáme do roztáté čokolády kakao, dobře promícháme a polijeme s ní zbylé donuty. Dáme je ještě do lednice, aby nám čokoláda ztuhla a následně si už užíváme jejich dokonalou chuť!

Fitness recept: Bezlepkové RAW donuty s čokoládovou polevou
Nutriční hodnoty1 kus (celkově 12 kusů)
Kalorie292
Bílkoviny8 g
Sacharidy21 g
Tuky19 g

Věříme, že recept na raw donuty z arašídového másla, konopných semínek a dalších superpotravin brzy vyzkoušíte a zamilujete si ho na první zakousnutí. Pokud se vám recept líbil, neváhejte a podpořte i své okolí ve zdravém pečení!

Neváhejte a podělte se s námi o vaše výtvory na sociálních sítích s označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *