Fitness recept: Pečené řízky s bramborovou kaší

Fitness recept: Pečené řízky s bramborovou kaší

Máme pro vás geniální tip na nedělní oběd! Inspirujte se receptem na pečené řízky podávané s nadýchanou bramborovou kaší, které vykouzlí úsměv na tváři všem členům vaší rodiny. A nejlepší na tom je, že si ho můžete díky jeho vyváženým nutričním hodnotám a slušné dávce bílkovin vychutnat bez výčitek. Je to bomba, že? Pojďme vařit!

Na přípravu potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Kuřecí prsa nařežeme na tenké řízky, které osolíme a opepříme z obou stran. Ve větší míse si smícháme jogurt s vajíčkem a prolisovaným česnekem. Maso přendáme do jogurtové marinády a důkladně promícháme, aby byl každý řízek obalený v jogurtu ze všech stran. Následně řízky obalíme ve strouhance smíchané s najemno nastrouhaným parmezánem. Řízky pokládáme na plech vystlaný pečícím papírem a každý řízek shora zlehka postříkáme olivovým olejem. Pečeme je při teplotě 200°C dozlatova, a to přibližně 25 minut. Řízky podáváme ještě teplé s bramborovou kaší a jogurtovým dresinkem či oblíbenou bezkalorickou omáčkou. Dobrou chuť!

Fitness recept: Pečené řízky s bramborovou kaší
NUTRIČNÍ HODNOTY
NA 1 PORCI (CELKOVĚ 5 PORCÍ)
Kalorie236
Bílkoviny33 g
Sacharidy12 g
Tuky7 g

Videorecept na pečené řízky s bramborovou kaší:

Věříme, že tento recept na pečené řízky bude vaše rodina zbožňovat, a vy se už nebudete trápit s nápady na super rychlý oběd! Pokud byste recept rádi doporučili i vašim známým, nezapomeňte ho s nimi sdílet.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *