Alexandra Bring: Jak se z fitness modelky stala úspěšná mama blogerka?

Alexandra Bring: Jak se z fitness modelky stala úspěšná mama blogerka?

V současnosti jsou její kanály na sociálních sítích plné lifestylového obsahu. Ne vždy tomu tak bylo. Věděli jste, že se Alexandra Bring řadila také mezi úspěšné fitness modelky? 

Tahle kráska se narodila 26. března roku 1990 ve Švédsku. Do povědomí veřejnosti se však začala dostávat až v roce 2012, a to v souvislosti se svou transformací. Už o rok dříve se totiž rozhodla změnit svůj život. Štíhlá párty girl, která pravidelně trávila víkendy mlsáním a pitím alkoholu, se pomalu proměňovala ve svalnatou fitnessku, jejíž hlavní vášní je zdravá strava a silový trénink. Celá tato změna však neproběhla ze dne na den, šlo o soustavnou a dlouhodobou práci, která nebyla vždy jednoduchá, což potvrzuje i sama Alexandra.

„Ve světě, kde si prohlížíme nádherné profily na sociálních sítích, je důležité vědět, že za každým dokonalým obrázkem stojí příběh. Trvalo mi mnoho let, než jsem dosáhla sebeúcty. Stejně se ovšem objevují dny, kdy o sobě pochybuji a cítím se ve stresu, že to, co dělám, nestačí,” prohlásila Bring během své fitness cesty.  

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Stravování a trénink v podání Alexandry Bring

S narůstajícím počtem sledujících se však Alexandře začaly otevírat nové podnikatelské příležitosti, a tak se může pochlubit například i svou kolekcí oblečení nesoucí název Bring Sportswear, která je určena především na cvičení. 

A jak vlastně vypadal tréninkový plán samotné Bring? V době svého sportovního vrcholu navštěvovala fitko 5krát týdně s tím, že střídala trénink vrchní a spodní části těla. Začínala komplexními cviky s volnou váhou a končila izolovanými cviky na strojích. Kardio zařazovala jen příležitostně, neboť nebyla jeho fanynkou. Co se stravování týče, neměla Alexandra přesně stanovený jídelníček. Řídila se především zásadami IIFYM s tím, že zároveň dodržovala i pravidlo 80/20, kdy pouze 20 % stravy tvořily méně vhodné, ultrazpracované potraviny bohaté na cukr a tuk. Zbytek jídelníčku byl založen na vyvážených, čerstvých a minimálně zpracovaných surovinách

Narození dvou dcer a proměna obsahu 

Jak šel čas, tak se proměnila i náplň jejího každodenního života. V roce 2018 porodila první dceru jménem Lou a v roce 2020 druhou holčičku jménem Tula. Není tedy žádným překvapením, že ji tyhle malé slečny zaměstnávají na 100 %, s čímž souvisí i proměna obsahu. Fotky z fitka nahradily snímky dětí a běžných zážitků mámy na plný úvazek. I tento obsah však evidentně fanoušky baví, neboť její instagramový profil v květnu roku 2021 sledovalo přibližně 572 tisíc lidí. Pokud byste se chtěli dozvědět více informací o rodinném životě Alexandry Bring, neměl by vám uniknout ani její blog či youtubový kanál, kam natáčí vlogy. Ty jsou ovšem ve švédštině, což může být pro mnohé překážkou. 

Slyšeli jste už o této krásce? A jestli ano, jste spíše fanoušci jejího fitness obsahu, nebo se rádi podíváte na příspěvky ze života matky? Podělte se s námi do komentářů o svůj názor, a pokud se vám článek líbil, nezapomeňte ho sdílet mezi své přátele. 

Zdroje:

[1] Alexandra Bring: The Swedish Fitness Sensation – https://bodyhealthmag.com/alexandra-bring-the-swedish-fitness-sensation/

[2] Švédská fitness královna Alexandra Bring může být inspirací pro mnoho žen – https://refresher.cz/77209-Svedska-fitness-kralovna-Alexandra-Bring-muze-byt-inspiraci-pro-mnoho-zen

[3] Alexandra Bring – https://buzzlearn.com/alexandra-bring/

[4] Alexandra Bring Net worth, Age, Bio, Height, Wiki, Facts – https://trendcelebsfacts.com/alexandra-bring/#fact

[5] ALEXANDRA BRING NET WORTH – https://www.idolnetworth.com/alexandra-bring-net-worth-124856

[6] Personal blog – http://alexandrabring.se/

[7] Alexandra Bring – https://www.greatestphysiques.com/female-physiques/alexandra-bring/

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *