Fitness recept: Arašídová zmrzlina s hořkou čokoládou

Fitness recept: Arašídová zmrzlina s hořkou čokoládou

Připravte se pozvednout svou lásku k arašídovému máslu do nových výšin s naší lahodnou domácí zmrzlinou. Je krémová, sytá a naprosto neodolatelná. Tato mražená pochoutka v sobě spojuje skvělý nádech arašídového másla a sametovou jemnost. Ať už plánujete mlsat sami, nebo chcete připravit lahodný dezert pro přátele a rodinu, tato zmrzka bude ideální pro každou příležitost. Takže popadněte mixovací nádobu, nasaďte si zástěru a pojďme vytvořit toto mistrovské dílo!

Na nanuky budeme potřebovat:

Na ozdobení budeme potřebovat:

Arašídová zmrzlina s hořkou čokoládou - ingredience

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Práškové arašídové máslo si rozmícháme ve vodě do hladké konzistence bez hrudek. Přidáme řecký jogurt, flavor drops podle chuti a všechno důkladně promícháme. Pokud chceme, aby byla konzistence krémovější a nadýchanější, pomůžeme si mixérem. 

Arašídová zmrzlina s hořkou čokoládou - postup

Směs nalijeme do formiček na nanuky (vyjde na cca 4 kusy) a necháme je zmrazit alespoň na 4 hodiny. Před podáváním je polijeme rozpuštěnou hořkou čokoládou a posypeme najemno nasekanými arašídy. Pak už si můžeme v klidu vychutnat toto dokonalé letní osvěžení.

Arašídová zmrzlina s hořkou čokoládou
Nutriční hodnoty
1 zmrzlina (celkem 4 kusy)
Energetická hodnota109 kcal
Bílkoviny9 g
Sacharidy7 g
Tuky5 g

Domácí zmrzliny rozhodně nejsou nuda. Výhodou je, že si ji každý může připravit přesně podle své chuti. Tato arašídová verze by rozhodně neměla ve vašem mrazáku chybět. 

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *