Fitness recept: Nadýchané vanilkové palačinky se slaným karamelem

Fitness recept: Nadýchané vanilkové palačinky se slaným karamelem

Pokud si rádi dopřejete sladké snídaně, tak pro vás máme skvělý tip! Nadýchané vanilkové palačinky přelité slaným karamelem, které obsahují extra dávku bílkovin. Začněte den zdravě a chutně!

Na přípravu těsta potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Ve velké misce smícháme palačinkový mix s práškem do pečiva, a následně přidáme vodu. Vše spolu dobře smícháme, aby nám nezůstaly hrudky. Ve druhé misce si mezitím pomocí ručního šlehače mixujeme bílky se špetkou soli. Mixujeme, dokud nám nevznikne hustý a tuhý sníh. Takto vyšlehané bílky postupně přidáváme k palačinkové směsi a jemně stěrkou promícháváme celou směs, aby se nám pěkně spojila, a zároveň zůstalo těsto krásně nadýchané.

Připravíme si pánev na palačinky, postříkáme ji kokosovým olejem a lžící na ni dávkujeme palačinkové těsto ve tvaru malých lívanců. Lívance přikryjeme pokličkou pečeme na slabém plameni, abychom dosáhli nadýchaného efektu. Po dvou minutách palačinky otočíme, opět přikryjeme a pečeme z druhé strany přibližně 2 minuty. Tento proces opakujeme, dokud nespotřebujeme celé připravené těsto. Palačinky máme hotové, nyní je můžeme přelít bezkalorickým sirupem, nebo ozdobit podle chuti a podáváme!

Fitness recept: Nadýchané vanilkové palačinky se slaným karamelem
Nutriční složení
Na 1 porci (celkově 2 porce)
Kalorie241
Bílkoviny32 g
Sacharidy18 g
Tuky5 g

Věříme, že si na tomto receptu na nadýchané vanilkové palačinky pochutnáte stejně jako my. A pokud se vám recept líbil, nenechte si ho pouze pro sebe, ale podělte se o něj s kamarády.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *