Fitness recept: Nadýchaný Kinder mléčný řez bez mouky s vysokým obsahem bílkovin

Fitness recept: Nadýchaný Kinder mléčný řez bez mouky s vysokým obsahem bílkovin

Fitness recept na nadýchaný Kinder mléčný řez chutná jako originál. Má vysoký podíl bílkovin až 10 g na porci a neobsahuje mouku. Je vhodný i pro sportovce.

Na těsto potřebujeme:

  • 30 g čokoládového proteinu Just Whey
  • 40 g Xylitu
  • 4 vajíčka
  • 20 g kakaa
  • 50 ml vody
  • 1 ČL kypřícího prášku
  • špetku soli

Na krém potřebujeme:

Na ozdobu potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Bílky oddělíme od žloutků a spolu se špetkou soli z nich vyšleháme tuhý sníh. Žloutky smícháme s kakaem, proteinem, kypřícím práškem, Xylitem a vodou. Následně do kakaové směsi vmícháme sníh. Připravené těsto rozetřeme na plech vyložený papírem na pečení a dáme do trouby na 15 minut při teplotě 180 °C.

Mezitím si připravíme krém. Tvaroh s mandlovým máslem utřeme do hladkého krému. Když se nám těsto dopeče, necháme vychladnout a rozřízneme ho na dvě poloviny. Jednu polovinu korpusu natřeme tvarohovým krémem. Druhou polovinu navrstvíme na korpus s krémem. Mléčný řez necháme minimálně hodinu ztuhnout v lednici a následně ho nakrájíme na 12 kousků. Vrch každého řezu ozdobíme rozehřátou hořkou čokoládou s kokosovým olejem. Fitness verzi Kinder mléčných řezů vložíme ještě na 30 minut do lednice a podáváme. Mňam!

Fitness recept: Nadýchaný Kinder mléčný řez bez mouky s vysokým obsahem bílkovin
NUTRIČNÍ HODNOTYNA JEDEN ŘEZ
Kalorie95
Bílkoviny10 g
Sacharidy6 g
Tuky5 g
Vláknina1 g

Ochutnáte i vy náš Kinder mléčný řez? Jaký sladký pamlsek máte nejraději? Napište nám odpovědi do komentářů, a pokud se vám náš fitness recept líbil, podělte se o něj sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *