Fitness recept: Skořicové vafle

Fitness recept: Skořicové vafle

Chcete si během chvilky připravit luxusní snídani, která vypadá jak z kavárny? Pak byste se měli pustit do přípravy těchto lahodných skořicových vaflí. Kromě chuti si zamilujete jistě i to, jak vám krásně provoní kuchyň. Nejlépe chutnají, když je ozdobíte ještě agáve sirupem. Ale vedle nešlápnete ani s ořechovým máslem.

Budeme potřebovat: 

Skořicové vafle - ingredience

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

V misce si důkladně smícháme špaldovou mouku, protein, mletou skořici a sůl. V další misce si rozmícháme vejce, mléko, vanilkové flavor drops a kešu máslo s příchutí skořicové rolky. Aby se kešu máslo lépe spojilo s dalšími ingrediencemi, je dobré dát ho na chvíli rozehřát do mikrovlnky. 

Do směsi mléka a vajíček postupně přimícháme suchou směs, aby nám vzniklo hladké těsto. Pak si rozehřejeme vaflovač, vystříkáme ho olejem ve spreji, naneseme přiměřené množství těsta a postupně dozlatova opékáme všechny vafle. Z celé směsi by nám mělo vyjít 6 kusů. Po upečení je ozdobíme agávovým sirupem, skořicí a můžeme podávat. 

Skořicové vafle
Skořicové vafle

Objevte naše bestsellery:

Nutriční hodnoty
1 vafle (celkem 6 kusů)
Energetická hodnota157 kcal
Bílkoviny10 g
Sacharidy16 g
Tuky5 g
Vláknina4 g

Pokud si chcete vafle ještě vytunit, dejte na ně pořádnou vrstvičku kešu másla, případně jogurt nebo tvaroh a čerstvé či lyofilizované ovoce.

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *