Fitness recept: Trubičky plněné ořechovým krémem

Fitness recept: Trubičky plněné ořechovým krémem

Pokud hledáte cukroví, které bude na talíři vypadat opravdu skvostně, musíte tyto trubičky určitě vyzkoušet. Hned po prvním zakousnutí totiž ucítíte tu pravou chuť Vánoc. Jsou plněné krémem z tvarohu a kešu másla s příchutí skořicové rolky. Ten vláčné těsto perfektně doplňuje.

Na těsto budeme potřebovat: 

Na krém budeme potřebovat:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup: 

Začneme přípravou těsta. Tvaroh vyšleháme se žloutkem a přidáme flavor drops podle chuti. Přisypeme mouku a ručně vyhněteme hladké a nelepivé těsto. To si rozválíme na pomoučeném válu a rozkrájíme ho na tenké proužky. Každý proužek namotáme na jednu cukrářskou trubičku tak, aby byla po celém povrchu. Když je máme takto připravené, dáme je do trouby vyhřáté na 180 °C a pečeme asi 15 minut. Ještě horké trubičky potřeme rozpuštěným ghee, aby se hezky leskly, a opatrně je stáhneme z kovových trubiček. Pak je necháme úplně vychladnout. 

Dále se pustíme do přípravy krému. Dáme si do misky tvaroh, smetanový sýr i kešu máslo a vše důkladně vyšleháme. Podle potřeby dochutíme několika kapkami flavor drops. A blížíme se do finále. Krém si dáme do cukrářského sáčku a postupně plníme každou trubičku. Když je budeme servírovat, můžeme je ještě posypat moučkovým cukrem, ale není to nutné.

Trubičky plněné ořechovým krémem

Objevte naše bestsellery:

Nutriční hodnoty
1 trubička (celkem 17 kusů)
Energetická hodnota63 kcal
Bílkoviny3 g
Sacharidy6 g
Tuky3 g

Pokud máte rádi cukroví, které skvěle vypadá, a ještě lépe chutná, pak jsou tyto trubičky super volbou. 

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *