Fitness recept: Zimní krupicová kaše s jablky a skořicovým máslem

Fitness recept: Zimní krupicová kaše s jablky a skořicovým máslem

Tak tahle kaše chutná doslova jako Vánoce. Díky karamelovému proteinu je v ní navíc i porce bílkovin, čímž se z kaše rázem stává vyvážená snídaně třeba před tréninkem nebo náročným dnem. A pokud máte rádi voňavé koření, tak vás potěšíme hned dvakrát. Dozdobili jsme ji totiž skořicovo-jablečnou směsí a kešu máslem s příchutí skořicové rolky. Věříme, že vedle klasické ovesné kaše budete mít rázem nového favorita. 

Na kaši budeme potřebovat: 

Na ozdobení budeme potřebovat:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup: 

V hrnci si smícháme mléko, krupici, sůl a protein

Zimní krupicová kaše s jablky a skořicovým máslem - postup

Dáme na sporák a pomalu vaříme, dokud nám kaše nezhoustne. Pokud je příliš hustá, přidáme trochu mléka. Vypneme sporák a na hrnec s kaší dáme pokličku, aby nám nevychladla, a nachystáme si ostatní komponenty. 

Očistíme si jablko a nakrájíme si ho na malé kousky. Na pánvi si rozehřejeme klasické máslo a na něm orestujeme jablka i se skořicí, badyánem a javorovým sirupem

Zimní krupicová kaše s jablky a skořicovým máslem - jablečné zdobení

Hotovou krupici přendáme na talíř, dozdobíme jablečnou směsí a na závěr přidáme ještě kešu máslo s příchutí skořicové rolky, která kaši dodá ten pravý nádech Vánoc. 

Zimní krupicová kaše s jablky a skořicovým máslem

Objevte naše bestsellery:

Nutriční hodnoty
1 celá porce
Energetická hodnota744 kcal
Bílkoviny50 g
Sacharidy97 g
Tuky16 g
Vláknina6 g

Skořice, jablka a ořechy k Vánocům prostě patří. Nalaďte se na sváteční notu hned ráno a vychutnejte si tuto dobrotu

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *