Slavnostní otevření pražského Fitness Hubu: Jaké to bylo a co na sebe prozradil Ben Cristovao nebo Jakub Enžl?

Slavnostní otevření pražského Fitness Hubu: Jaké to bylo a co na sebe prozradil Ben Cristovao nebo Jakub Enžl?

Čtvrtek 2.6. už vstoupí do dějin jako ten, kdy se milovníkům zdravého a aktivního životního stylu zase rozšířily možnosti. Právě ten den se totiž v Praze otevřel unikátní GymBeam Fitness Hub. Jde o showroom a prodejnu, která zároveň nabízí prostor pro konání různých eventů, workshopů a jiných inspirativních setkání se známými osobnostmi a dalšími lidmi se stejnými zájmy. 

Na tomto místě bude navíc možné pořídit si tréninkové pomůcky, vyzkoušet nové oblečení nebo vybrat nejnovější výživové doplňky s dobrou energií pro každý sport. Vše, co aktivní člověk chce a potřebuje, odteď najde na jednom místě –⁠ v našem novém, celkově už třetím Fitness Hubu, který jsme slavnostně otevřeli. Pojďte se společně s námi ohlédnout za tím, jak toto velkolepé otevření probíhalo. 

První návštěvníky jsme začali vítat kolem 18. hodiny. Fronty, které se už dopředu před pražským Fitness Hubem tvořily, svědčí o tom, jak moc se na akci všichni účastníci těšili. 

Návštěvníci před pražským Fitness Hubem

Hned u vstupu se mohli potkat s našimi influencery, kteří měli čas věnovat se fanouškům, rozdávat podpisy, fotit se s nimi u fotostěny, a zajistit jim tak nezapomenutelné zážitky. 

Focení u fotostěny s Jakubem Enžlem

Pro ty, kteří se chtěli dozvědět více informací o svém těle, nechyběla možnost nechat si zdarma změřit jeho složení pomocí přístroje in-body. Ten dokáže určit například přibližnou hmotnost vody, svalů či procento tělesného tuku v těle. U měření byl samozřejmě přítomen odborník, který pomohl s interpretací výsledků, a případně přidal i další výživová doporučení. 

Měření složení těla na přístroji in-body

A co by to bylo za večírek bez dobrého jídla? Dobroty vytvořené z GymBeam surovin byly připraveny formou rautu, takže si mohl každý dát, na co měl zrovna chuť. Pro ty, kteří jsou spíše na slané pokrmy, jsme měli připraveny například mini wrapy s kuřecím masem a bylinkovým krémem, salát z nudlí, kuřetem a květákem v miso marinádě, salát z čočky beluga s napařovanou zeleninou, jarní závitky s tofu či hummus s tahini pastou, quinoou a ajvarem. Některé dobroty byly veganské, takže si na své přišel opravdu každý. 

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Nezapomněli jsme ale samozřejmě ani na ty, kteří upřednostňují sladké dobroty. Pro ně jsme připravili chia puding s mangem, mini Pavlovu s ovocem, veganský raw kešu dortík, matcha cheesecake či mini věnečky s oříškovým máslem.

Na žádné pořádné párty nesmí chybět samozřejmě ani drinky. Pro dospělé byly k dispozici míchané alkoholické koktejly: Summer cheat s bílým rumem, rumový Pirate muscle a Irish pump, jehož základ tvořila whiskey. Nejen pro mladší návštěvníky jsme pak připravili také ochutnávku proteinů a nealkoholické míchané drinky s názvy Protein colada, BCAA lemonade, Jump up s kloubní výživou či Vegan power coffee s rýžovým proteinem. Pro přípravu koktejlů byly stejně jako u pokrmů použity naše GymBeam suroviny. Jak se různé nápoje dělají, si pak mohli návštěvníci v průběhu večera lépe prohlédnout také díky jedinečné barmanské show.  

Jakmile se všichni občerstvili, mohl začít očekávaný program. Úvodního slova se chopil CEO GymBeamu Dalibor Cicman, který všechny přivítal a blíže jim představil koncept Fitness Hubu. 

CEO Dalibor Cicman vítá návštěvníky Fitness Hubu

Další částí byla očekávaná moderovaná diskuze s influencery. 

Ti hned na začátek odhalili, jak se dostali ke cvičení a zdravému životnímu stylu. Jakub Enžl například prozradil, že cvičit začal už v 15 letech, protože byl malý a hubený, ale chtěl být velký a silný. Nechyběl ani prostor, aby se influenceři vyjádřili ke své spolupráci s GymBeamem. 

Slovy chvály nešetřil například Ben Cristovao: „GymBeam mě mega překvapil tím, že má obrovský sortiment pro vegany, zároveň nabízí i spoustu doplňků, které nejsou úplně běžné pro tento segment. Je to značka a e-shop, který má za mě asi největší spektrum produktů, co jsem zatím zažil, takže jsem mega spokojenej i po 3 letech spolupráce.” Jakub Enžl si pak nejvíce pochvaloval možnost vytvořit si pod záštitou GymBeamu svůj vlastní produkt Enjoy Pre-Workout

Diskuze s influencery

Po diskuzi nastal čas na trošku akčnější část programu, kterou byly challenge. Vyzkoušeli jsme si výdrž při cvičení s posilovacím kolečkem, pistol squad challenge a další zábavné úkoly.

Pak už jsme se pomalu blížili k závěru večera ve Fitness Hubu, ale ti nejvěrnější s námi pokračovali na afterparty do Groove Baru.

Tímto bychom chtěli poděkovat všem návštěvníkům, kteří s námi na slavnostním otevření byli a užili si ho minimálně tak moc jako my. Fitness Hub už je oficiálně přístupný úplně všem. Doufáme, že pro vás nebude jen místem, kde si můžete zdarma vyzvednout své objednávky. Byli bychom rádi, kdybyste k nám chodili čerpat inspiraci, dozvídat se nové informace a setkávat se s dalšími milovníky zdravého a aktivního životního stylu.  

Tak brzy opět na viděnou v pražském Fitness Hubu!

Pokud nechcete, aby vám unikly novinky z našeho Fitness Hubu, nezapomeňte sledovat náš Instagram gymbeam_prague a gymbeamcz. Už teď chystáme další akce, na kterých nesmíte chybět! 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *