Fitness recept: Čokoládové košíčky s oříškovým máslem a kousky malin

Fitness recept: Čokoládové košíčky s oříškovým máslem a kousky malin

Znáte někoho, kdo by dokázal odolat čokoládě? Ani my. Pokud se navíc chuť čokolády spojí s oříškovým máslem a čerstvými malinami, jde o úplnou extázi pro chuťové pohárky. Proto vás upozorňujeme, že tento článek čtete na vlastní riziko. Naše exkluzivní čokoládové košíčky, které mají pouze 111 kalorií, jsou totiž vysoce návykové. Mňam.

Potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Čokoládu nalámeme na kousky a rozpustíme spolu s kokosovým olejem. Do malých silikonových nebo papírových košíčků nalijeme přibližně 1 čajovou lžičku roztáté čokolády. Z uvedeného množství surovin naplníme okolo 12 košíčků a následně je dáme na 20 až 30 minut do chladničky.

Po ztuhnutí naneseme na spodní čokoládovou vrstvu košíčků lžičku kešu másla a nakrájené kousky malin. Vrch košíčků zalijeme zbylou rozehřátou čokoládou a posypeme malými kousky kešu ořechů. Takto připravené košíčky necháme ztuhnout v mrazničce a můžeme podávat. Dobrou chuť.

Tip: Místo kešu másla můžete použít i jakékoliv oříškové nebo arašídové máslo.

Fitness recept: Čokoládové košíčky s oříškovým máslem a kousky malin
Nutriční hodnotyna jeden košíček
Kalorie111
Bílkoviny2 g
Sacharidy9 g
Tuky8 g
Vláknina1 g

Věříme, že se vám recept na čokoládové košíčky s kešu máslem a malinami líbil a vyzkoušíte si ho doma připravit. Napište nám do komentářů jak vám košíčky chutnaly nebo se pochlubte vašimi oblíbenými recepty s oříškovým máslem. Nezapomeňte také podpořit tento fitness recept sdílením a lajkem.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *