Fitness recept: Fermentované overnight vločky s oříšky a ovocem

Fitness recept: Fermentované overnight vločky s oříšky a ovocem

Můžeme diskutovat na téma snídaně a její důležitost, ale každý zná sám sebe nejlépe, a ví, jestli mu jednoduše ráno chutná, nebo s tímto prvním chodem dne raději chvilku počká. Přinášíme vám recept na fermentované overnight vločky, které jsou skvělé v obou případech, navíc ráno se nezdržíte jejich přípravou a jejich chuť můžete kombinovat všemi způsoby! Tak praktické, chutné a zdravé! Co říkáte? Pojďme si je připravit!

Na přípravu potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Ovesné vločky smícháme ve větší míse s kefírem a vodou. Pokud je směs příliš hustá, přilejeme trochu vody. Mísu zakryjeme talířkem a vločky necháme odležet (fermentovat) na kuchyňské lince 8-12 hodin, ideálně přes noc. Druhý den vločky dosladíme sladidlem dle chuti a rozdělíme je na tři porce. Do jedné přidáme nakrájené jablko a skořici, do druhé lyofilizované jahody a kakao, a do třetí vanilkový extrakt a lyofilizované maliny. Do kaše můžeme přidat i libovolná semínka, proteinový prášek nebo ořechy dle chuti a preferencí. Kaši ihned podáváme, nebo skladujeme několik dní v lednici. Tak jednoduché!

Fitness recept: Fermentované overnight vločky s oříšky a ovocem
Nutriční hodnoty na 1 porci (celkově 3 porce)

Kalorie

Bílkoviny

Sacharidy

Tuky

279

11 g

44 g

8 g

Věříme, že jsme vám tímto receptem na fermentované overnight vločky nejenže zjednodušili, ale i zpříjemnili ranní koloběh. Zpříjemněte ráno i vašim známým, a recept s nimi sdílejte.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *