Fitness recept: Francouzský slaný koláč quiche ve fit verzi

Fitness recept: Francouzský slaný koláč quiche ve fit verzi

Rychlá fit večeře z jednoho plechu je snem každého milovníka zdravé stravy, pracujícího člověka nebo rodičů s dětmi. Ani tentokrát si nedovolíme vás zklamat, a proto tu máme recept na francouzskou specialitu zvanou quiche ve zdravější verzi. Jeho přípravu zvládne opravdu každý, a to už za pár minut. Vyzkoušejte tento úžasný slaný koláč se šunkou a zeleninou na večeři, oběd nebo svačinu. Skvěle totiž chutná i za studena! Ještě váháte?

Na přípravu potřebujeme:

Ingredience na Quiche

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Kulatou formu vymastíme olejem ve spreji. Listové těsto si položíme do formy a vyformujeme spodek a silnější okraje. Těsto dáme zapéct do trouby na 10 minut při 180 °C. Mezitím si v misce smícháme vajíčka, špenát a nakrájená rajčata, šunku a olivy. Na závěr celou směs dochutíme solí a černým pepřem. Následně celou směs nalijeme na upečené těsto a slaný koláč dáme ještě zapéct na 180 °C (asi 25-35 minut) do zlatova.

Fitness recept: Francouzský slaný koláč quiche ve fit verzi
Nutriční hodnoty1 porce (celkově 12 porcí)
Kalorie137
Bílkoviny7 g
Sacharidy9 g
Tuky8 g
Vláknina0,4 g

Věříme, že vám tento rychlý recept na slaný francouzský koláč padl do oka a vy si na něm brzy pochutnáte. Obohaťte receptáře i vašim známým a podělte se s nimi o tuto dobrotu.

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *