Fitness recept: Jednoduchý hrníčkový perník s marmeládou a čokoládovou polevou

Fitness recept: Jednoduchý hrníčkový perník s marmeládou a čokoládovou polevou

Čokoládové dezerty patří jednoznačně mezi ty nejoblíbenější! Čokoláda v nás vyvolává pocit štěstí a jak se spojí se zdravými surovinami, tak vznikne úžasné potěšení bez výčitek! Vyzkoušejte tento jednoduchý čokoládový perník a udělejte si den o něco hezčí! Nadýchané těsto ve spojení se svěží marmeládou a dávkou bílkovin jsou správnou volbou k poobědními oddychu.

Na přípravu potřebujeme:

Na dokončení potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Ve větší misce si smícháme mouku, protein, xylitol, kakao, kypřící prášek a skořici. V další misce si smícháme mléko a vejce. Následně obě směsi pořádně promícháme, aby se nám všechny ingredience propojily a vzniklo tekuté těsto. Takto připravené těsto vylejeme na plech vystlaný pečícím papírem nebo vysypaný moukou. Dáme péct na 180 °C na asi 30-40 minut. To, zda je perník hotový, zjistíme za pomoci dřevěné špejle, která musí být po vytáhnutí suchá. Po upečení buchtu necháme vychladnout. Následně perník podélně překrojíme, vrchní část si opatrně položíme vedle a spodní část potřeme marmeládou. Vrchní částí přikryjeme spodní. Polevu si připravíme ve vodní lázni rozpuštěním čokolády a kokosového oleje. Rozpuštěnou polevou pokryjeme celý vrch perníku a necháme ztuhnout v chladničce. Následně krájíme a užíváme si plnou čokoládovou chuť!

Fitness recept: Jednoduchý hrníčkový perník s marmeládou a čokoládovou polevou
Nutriční hodnoty
1 porce (celkově 12 porcí)
Kalorie112
Bílkoviny7,5 g
Sacharidy14 g
Tuky2 g

Videorecept na Jednoduchý hrníčkový perník s marmeládou a čokoládovou polevou:

Věříme, že vás recept na jednoduchý hrníčkový perník potěšil a brzy si užijete jeho plnou čokoládovou chuť! Zpříjemněte den i vašim známým a recept s nimi sdílejte.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *