Fitness recept na chutné proteinové wafle

Fitness recept na chutné proteinové wafle

Ať už se snažíte držet dietu, nebo chcete zdravěji žít, občasnému mlsání se asi nevyhnete. Avšak sladké dezerty nemusí být zákonitě nezdravé, plné cukru a tuku. Příkladem jsou proteinové wafle, které jsou výborným a navíc zdravým jídlem pro vaše tělo. Proto jsme si pro vás připravili fitness recept na tyto chutné wafle. Pozor! Hrozí vám nebezpečí závislosti na tomto pamlsku!

Potřebujeme:

Ingredience jsou uvedeny na 1 porci.

  • 1 zralý banán
  • 35 g proteinu Just Whey
  • 1 vejce
  • 1 PL kokosové nebo mandlové mouky
  • špetku prášku do pečiva
  • špetku skořice

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

V misce rozmačkáme zralý banán a promícháme ho s ostatními ingrediencemi, přičemž pořadí není důležité. Těsto pomocí naběračky dávkujeme do waflovače a pečeme přibližně 5 minut. Pokud nemáte nepřilnavý waflovač, potřete ho trochou kokosového oleje ještě před dávkováním těsta.

Hurá! Wafle jsou hotové! Podávat je můžeme s bílým jogurtem, ovocem, oříšky nebo s bezkalorickým sirupem. Takové snídaně či dezert vám dodají energii, zasytí vás a určitě začnete den s úsměvem na tváři. Dobrou chuť!

Tip: Pokud nemáte waflovač, můžete si tímto způsobem připravit klidně i proteinové lívance.

Fitness recept na chutné proteinové wafle
Nutriční hodnotyna jednu porci
Kalorie323
Bílkoviny36 g
Sacharidy32 g
Tuky9 g
Vláknina7 g

Vyzkoušíte tento fitness recept? Jaký je váš oblíbený proteinový dezert? Podělte se s námi o vaše tipy na proteinové pamlsky v komentářích. Pokud se vám recept líbil, neváhejte a rozšiřte ho sdílením. Autorem receptu je Viktor Kalivoda.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *