Fitness recept: Nepečené tyčinky inspirované chutí legendárního Snickers

Fitness recept: Nepečené tyčinky inspirované chutí legendárního Snickers

Na přípravu dokonalé dobroty nepotřebujete mnoho surovin, množství času, a dokonce ani troubu! Přinášíme vám skvělý recept na domácí nepečené Snickers tyčinky. Na jejich přípravu jsme použili zdravější alternativy ingrediencí, ve kterých nechybí ani pořádná dávka bílkovin. Vychutnejte si jejich skvělou chuť bez rafinovaného cukru a lepku. Pojďte si je připravit!

Na přípravu 1. vrstvy potřebujeme:

Na přípravu 2. vrstvy potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Připravíme si formu na biskupský chlebíček a vysteleme ji pečícím papírem. Ve velké míse si připravíme první vrstvu. Smícháme mléko, mouku z vlašských ořechů, kokosovou mouku, agáve sirup a mícháme, dokud nám nevznikne jednotná hladká směs. Tu vylejeme na dno formy a rovnoměrně ji roztlačíme. Přípravu druhé vrstvy začneme tím, že si rozpustíme kokosový olej. Smícháme ho spolu s arašídovým máslem a agáve sirupem. Když se nám všechny ingredience pěkně spojí, směs vylejeme na první vrstvu. Vrch dezertu posypeme nasekanými ořechy a na pár hodin ho vložíme do chladničky. Následně dezert vytáhneme z formy a nakrájíme ho na 12 stejných tyčinek. Rozpustíme si čokoládu a každou tyčinku zdobíme jednou čajovou lžičkou. Snickers tyčinky vrátíme do chladničky, aby nám čokoláda dobře ztuhla. Potom už jen podáváme a vychutnáváme!

Fitness recept: Nepečené tyčinky inspirované chutí legendárního Snickers
Nutriční hodnoty1 tyčinka (celkově 12 tyčinek)
Kalorie395
Bílkoviny16 g
Sacharidy24 g
Tuky25 g

Věříme, že vaši oblíbenou tyčinku vyměníte za tuto domácí alternativu nepečených Snickers a objevíte tak dokonalý snack. Pokud byste se o recept rádi podělili se svým okolím, nezapomeňte ho sdílet.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *