Fitness recept: Oreo dort, který chutná stejně skvěle jako legendární sušenky

Fitness recept: Oreo dort, který chutná stejně skvěle jako legendární sušenky

Pokud máte ve svém okolí milovníka sladkého, který si zároveň potrpí na kvalitní nutriční složení, potěšte ho tímto bomba receptem! Dokonalé a vyvážené spojení zdravých, ale i chutných ingrediencí ukryté v Oreo dortu, který chutná stejně skvěle, jako oblíbené sušenky! Jeho krémová a vláčná chuť si vás okamžitě získá, a vy už nebudete moci přestat. Pojďte vyzkoušet tento dokonalý dezert.

Na přípravu korpusu potřebujeme:

Na přípravu 1. krému potřebujeme:

Na přípravu 2. krému potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Datle nebo datlovou pastu smícháme s drcenými sušenkami, ovesnou kaší, vodou, Flavour Powder a dobře propracujeme v jednotnou hmotu. Tu následně vložíme do dortové formy a rovnoměrně roztlačíme po celém obvodu. Na druhou vrstvu si smícháme tuhou část kokosového mléka společně s proteinem a nalejeme ji na korpus. Dort dáme na 1 hodinu do mrazáku, aby nám obě vrstvy zatuhly. Potom si připravíme 3. vrstvu. Čokoládu si rozpustíme společně s kokosovým mlékem a olejem a můžeme dochutit trochou Flavour powder. Směs nalejeme na dort, dozdobíme celými a drcenými sušenkami a dáme ještě ztuhnout do ledničky. Následně krájíme, servírujeme a vychutnáváme!

Fitness recept: Oreo dort, který chutná stejně skvěle, jako legendární sušenky
Nutriční hodnoty1 porce (celkově 12 porcí)
Kalorie524
Bílkoviny16 g
Sacharidy58 g
Tuky25 g

Věříme, že si na tomto Oreo dortu plném bílkovin pochutnáte a potěšíte s ním své nejbližší. Pokud vám recept padl hned do oka, nezapomeňte se o něj podělit se svým okolím.

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *