Fitness recept: Pečené čokoládové donuty s malinami

Fitness recept: Pečené čokoládové donuty s malinami

Každému z nás se rozzáří oči už jen při představě měkkých donutů se sladkou náplní a polevou s posypkou všech druhů. Náš úkol byl jasný – připravit donuty, které budou nadýchané, chutné, a zároveň co nejvíce fit. A podařilo se! I když žijete zdravě a aktivně, nemusíte se úplně vzdávat oblíbených dobrot. Vyzkoušejte i vy naše pečené čokoládové donuty s čokoládou a lyofilizovanými malinami!

Na přípravu potřebujeme:

Na ozdobu:

Ingredience na Pečené čokoládové donuty s malinami

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Cuketu najemno nastrouháme a smícháme ji s jablečným pyré a vajíčkem. Přidáme mouku, kypřící prášek, protein, cukr, kávu a prosáté kakao. Na závěr přilejeme mléko. Těsto by mělo být hustější, ale stále trochu tekuté. Pokud je těsto příliš husté, můžeme v klidu přilít více mléka. Následně nalejeme těsto do silikonových formiček na donuty a pečeme je při teplotě 180 °C přibližně 30 minut. Pro kontrolu můžeme donuty zkontrolovat dřevěnou špejlí, když jsou upečené, zůstane špejle téměř suchá. Po upečení je necháme vychladnout a následně je namočíme do rozpuštěné čokolády a dozdobíme rozdrcenými lyofilizovanými malinami. Mňam! Můžeme si je vychutnat!

Fitness recept: Pečené čokoládové donuty s malinami
Nutriční hodnotyna 1 donut (celkově 6 donutů)
Kalorie139
Bílkoviny4 g
Sacharidy24 g
Tuky3 g

Věříme, že jsme vám tímto receptem na pečené čokoládové donuty udělali stejnou radost jako sobě. Nezapomeňte, fantazii se meze nekladou, proto se nebojte experimentovat s polevou nebo různým zdobením. Můžete si je vychutnávat pořád dokola a budou vždy chutnat jinak! Potěšte i své okolí a tento recept s ním sdílejte.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *