Fitness recept: Řepné čokoládové brownies

Fitness recept: Řepné čokoládové brownies

Fanoušci sladkých chlebíčků, zbystřete pozornost! Po oblíbeném banánovém chlebu vám přinášíme horkou novinku s netradiční ingrediencí, která splňuje všechna naše očekávání – dokonalou vláčnou chuť, ale i skvělý nutriční profil. Pojďte si s námi vyzkoušet recept na řepné čokoládové brownies s pekanovými ořechy! Vzhůru do přípravy!

Na přípravu potřebujeme:

Ingredience na Řepné čokoládové brownies

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Přípravu začneme smícháním mouky, cukru, kakaa, proteinu, skořice a kypřícího prášku. Následně přidáme vajíčko, čokoládu rozpuštěnou nad párou nebo v mikrovlnce, a uvařenou červenou řepu rozmixovanou dohladka s vodou. Vše spolu dobře smícháme, aby se nám všechny ingredience pěkně spojily. Na závěr přisypeme 40 g pekanových ořechů nasekaných na menší kousky. Těsto přelijeme do formy na biskupský chlebíček a posypeme ho zbylými nasekanými oříšky.

Fitness recept: Řepné čokoládové brownies - postup přípravy

Takto přichystaný chlebíček dáme péct asi na 45 minut při teplotě 180°C. Po 45 minutách ponoříme do těsta dřevěnou špejli, která by měla být po vyjmutí suchá, a tak budeme vědět, že chlebíček máme hotový. Po dopečení ho necháme vychladnout a podáváme potřený ovocným džemem či ořechovým máslem. Užijte si tuto dokonalost!

Fitness recept: Řepné čokoládové brownies
Nutriční hodnoty
na 1 kousek (celkově 10 kousků)
Kalorie139
Bílkoviny4 g
Sacharidy16 g
Tuky7 g

Věříme, že si s námi tento recept na řepné brownies brzy připravíte a necháte se příjemně překvapit jeho netradiční hlavní surovinou. Pokud chcete překvapit i své známé, nezapomeňte jim tento koláček připravit, nebo s nimi alespoň tento chutný recept sdílet.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *