Fitness recept: Vláčné cuketové brownies s čokoládou

Fitness recept: Vláčné cuketové brownies s čokoládou

Pokud jste i vy fanouškem brownies, tak vás následující zdravější verze tohoto oblíbeného čokoládového pamlsku určitě potěší! Vyzkoušejte recept na čokoládové brownies připravené z cukety, která dodává jejich těstu vláčnost, avšak na chuti to ani nepoznáte! Pojďte se pustit do přípravy této unikátní pochoutky!

Na přípravu potřebujeme:

Ingredience na vláčné cuketové brownies

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

V první řadě si cuketu i se slupkou najemno nastrouháme, přidáme k ní vajíčko, tekutý kokosový olej, med a důkladně promícháme. Následně přidáme suché ingredience, tudíž mouku, proseté kakao, kokosový cukr a kypřící prášek. Opět promícháme a těsto zředíme vodou, aby mělo tekutější konzistenci. Na závěr vmícháme do těsta na menší kousky nasekanou čokoládu.

Těsto na vláčné cuketové brownies s čokoládou

Těsto přelijeme do menšího plechu (my jsme použili o rozměru 20×20 cm) vyloženého pečícím papírem a brownie pečeme přibližně 25 minut při teplotě 180°C. Po upečení necháme úplně vychladnout, nakrájíme a vychutnáváme!

Fitness recept: Vláčné cuketové brownies s čokoládou
NUTRIČNÍ HODNOTYNA 1 KOUSEK (CELKOVĚ 9 KOUSKŮ)
Kalorie156
Bílkoviny3 g
Sacharidy22 g
Tuky6 g

Věříme, že vás cuketová verze oblíbeného čokoládové brownies příjemně potěší. Pokud se vám recept líbil, podpořte ho sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *