Recept na tradiční Horalky ve fitness verzi s arašídovým máslem

Recept na tradiční Horalky ve fitness verzi s arašídovým máslem

Kdo by neměl rád Horalky? Tento tradiční sladký pamlsek jsme pro vás připravili ve fitness verzi, aby si ho mohli vychutnat i sportovci. Naše mini Horalky jsou lahodné jako originál, ale obsahují méně kalorií a více proteinu. Navíc na jejich přípravu potřebujete pouze 4 suroviny. Vyzkoušejte je i vy! Ale pozor, způsobují sladkou závislost.

Potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Dvě oplatky natřeme arašídovým máslem, použijeme přibližně 50 g arašídového másla na jednu oplatku. Čokoládu rozpustíme ve vodní lázni spolu s 10 g arašídového másla. Arašídy rozmixujme na mouku a přimícháme je k roztáté čokoládě. Připravenou čokoládovou směs natřeme na třetí oplatku. Následně všechny oplatky poklademe na sebe, nejprve arašídovou oplatku, pak čokoládovou a na ni opět arašídovou. Na vrch položíme čtvrtou oplatku bez polevy.

Horalky pořádně zatížíme, můžeme použít například tlusté knihy, a vložíme je do ledničky, aby ztuhly. Po pár hodinách je vyjmeme z ledničky a nakrájíme na 22 mini Horalek. Okraje obalíme v roztáté čokoládě s malým množstvím kokosového oleje a opět dáme ztuhnout do lednice. Dobrou chuť!

Recept na tradiční Horalky ve fitness verzi s arašídovým máslem
Nutriční hodnotyna jednu mini Horalku
Kalorie85
Bílkoviny3 g
Sacharidy6 g
Tuky6 g

Jak se vám zamlouvá náš recept na fitness Horalky? Vyzkoušíte ho? Napište nám, kde a při jaké příležitosti si nejraději vychutnáte Horalky. Pokud se vám tento recept líbil, podpořte ho sdílením. Množství dalších fitness receptů najdete zde.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *