Čím potěšit sportovce na Valentýna? Proteinovými snídaněmi do postele!

Čím potěšit sportovce na Valentýna? Proteinovými snídaněmi do postele!

Sladké proteinové snídaně vyjádří na Valentýna to, co nedokážete slovy říct. Překvapte s nimi své nejbližší a dopřejte jim dávku fantazie na talíři. Navíc fitness recept na proteinové lívance zahrnuje pouze zdravé potraviny s vysokým obsahem bílkovin. Udělejte si radost a vyzkoušejte je s porcí oříškového másla a nízkokalorického jablečného džemu Jammy Spread. Mňam!

Recept na proteinové lívance na Valentýna

Potřebujeme:

Recept na proteinové lívance na Valentýna

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Směs pro přípravu proteinových palačinek Protein pancakes smícháme spolu s vodou a pořádně promícháme v šejkru. Pánev potřeme kokosovým olejem ve spreji a z připraveného těsta upečeme lívance, které opékáme přibližně minutu z každé strany.  

Hotové proteinové lívance podáváme s Jammy Spread, jogurtem, mandlovým máslem, oříšky a čerstvým ovocem. Hurá, sladké proteinové snídaně jsou na světě. Potěšte s nimi své nejbližší právě na Valentýna, vždyť kdo by si nepřál snídaně do postele?

nutriční hodnoty
na celou porci
Kalorie482
Bílkoviny32 g
Sacharidy49 g
Tuky19 g
Recept na proteinové lívance na Valentýna

Jak se vám líbí recept na proteinové lívance? S čím si proteinové palačinky nejraději vychutnáte vy? Podělte se s námi o vaše tipy, jak servírovat sladké snídaně a vložte do komentářů i fotku. Nezapomeňte článek sdílet, aby i vaši přátelé a známí měli na Valentýna sladké ráno.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *