Fitness recept: Hrnkový švestkový koláč na snídani

Fitness recept: Hrnkový švestkový koláč na snídani

Pokud snídat, tak jedině chutné a nutričně vyvážené jídlo. Alespoň my se snažíme držet tohoto pravidla, a proto do naší sbírky snídaňových receptů přidáváme rychlý hrnkový švestkový koláč. Má dokonalou jemnou chuť, která se bude výborně hodit k ranní kávě či čaji! My se už té snídaně nemůžeme dočkat!

Na přípravu potřebujeme:

*1 hrnek má objem 250 ml

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Nejdříve si v misce smícháme všechny sypké suroviny – mouku, prášek do pečiva, protein, xylitol a skořici. Promícháme a přidáme i tekuté ingredience – vodu, proteinovou pomazánku, olej, flavor drops. Těsto kvalitně rozmícháme metličkou a vylijeme ho do formy (my jsme použili o rozměru 30 x 18 cm) vystlané pečícím papírem nebo postříkané olejem ve spreji. Na těsto poklademe omyté, vypeckované a nakrájené švestky, které jemně vtlačíme do těsta. Koláč pečeme 30 minut při 175°C a potom ještě 10 minut při 150°C. Na závěr můžeme koláč polít proteinovou pomazánkou zředěnou s mlékem. Dobrou chuť!

Fitness recept: Hrnkový švestkový koláč na snídani
NUTRIČNÍ HODNOTYNA 1 KOUSEK (CELKOVĚ 12 KOUSKŮ)
Kalorie161
Bílkoviny9 g
Sacharidy23 g
Tuky4 g

Věříme, že si tento jednoduchý švestkový koláč sami na snídani brzy dopřejete. Pokud se vám recept líbil, budeme rádi, pokud ho podpoříte sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *