Fitness recept: Kokosovo-kakaová ovesná kaše přes noc

Fitness recept: Kokosovo-kakaová ovesná kaše přes noc

Hledáte recept na jednoduchou ovesnou kaši, která zasytí, skvěle chutná a doplní všechny potřebné živiny? Pak jste tu dnes správně. Ukážeme si, jak rychlým smícháním několika ingrediencí vykouzlíte tuhle lahodnou dobrotu. V zimě si ji můžete vychutnat teplou a ozdobenou třeba kokosem a čokoládou. V horkých letních dnech jistě oceníte studenou verzi s ovocem. Pojďme se spolu pustit do rychlé přípravy.

Na ovesnou kaši budeme potřebovat:

Na ozdobení budeme potřebovat:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Nejprve si smícháme všechny suché ingredience, které budeme potřebovat na přípravu ovesné kaše (ovesné vločky, kokos, chia semínka, kakao). Pak do směsi přidáme mléko, javorový sirup a opět důkladně promícháme. Vezmeme si dvě skleničky nebo misky a rovnoměrně do nich směs rozdělíme. Uložíme ji do ledničky, kde nám za pár hodin sama hezky zhoustne. 

Příprava kokosovo-kakaové ovesné kaše přes noc

Před podáváním ji můžeme ohřát třeba v mikrovlnce, skvěle ovšem chutná i studená. Než se do ní pustíme, ozdobíme si ji kousky hořké čokolády, borůvkami nebo kokosovými čipsy

Náš tip: Pokud chcete zvýšit obsah bílkovin, můžete do kaše přimíchat také kokosový protein s bílou čokoládou. S dosažením intenzivnější kokosové chuti zase pomůže kokosový ZERO sirup nebo kokosové mléko.

Nutriční hodnoty
1 porce bez zdobení (celkem 2 porce)
Kalorie369
Bílkoviny15 g
Sacharidy47 g
Tuky11 g
Vláknina11 g

Tato jednoduchá ovesná kaše má tu výhodu, že si ji můžete dozdobit a dochutit mnoha dalšími dobrotami. Díky tomu vykouzlíte vždy jedinečný pokrm, který se vám nepřejí. A je jen na vás, jestli si ji vychutnáte raději teplou, nebo studenou.

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

 

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *