Fitness recept: Kuskus s kuřecím masem a zeleninou

Fitness recept: Kuskus s kuřecím masem a zeleninou

Lehký, zdravý, a zároveň sytý oběd, který oceníte zejména v teplém počasí. Inspirujte se i vy nejnovějším fitness receptem na Zeleninový kuskus s kuřecím masem, který zaručeně potěší vaše chuťové pohárky. Pojďte si připravit tento dokonalý kari recept s námi! 

Na přípravu potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Ve větším hrnci si na rozpáleném oleji osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli. Když je cibule osmažená, přidáme k ní na kostičky nakrájená kuřecí prsa a mícháme, dokud se nám masíčko nestáhne. Následně přidáme sójovou omáčku, kari omáčku, pepř a vše spolu dobře promícháme. Přikryjeme pokličkou a kuřecí maso dusíme asi 10 minut. Potom k masové směsi přidáme očištěnou a na menší kousky nakrájenou zeleninu, prolisovaný česnek a sůl. Dobře promícháme a směs vaříme odkrytou ještě 5 minut.

Mezitím si kuskus v hrnci lehce osolíme a zalijeme dvojnásobným objemem vody. Přikryjeme ho a vaříme, dokud nám nenasákne všechnu vodu. Hotové maso se zeleninou servírujeme na uvařený kuskus, posypeme jarní cibulkou. Dobrou chuť!

Fitness recept: Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
NUTRIČNÍ HODNOTYNA 1 PORCI (CELKOVĚ 4 PORCE)
Kalorie520
Bílkoviny56 g
Sacharidy50 g
Tuky7 g

Potěšte své tělo zdravým a lehkým receptem na Zeleninový kuskus s kuřecím masem, který je navíc plný bílkovin! Pokud se vám recept líbil, podpořte ho sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *