Fitness recept: Nepečený Oreo cheesecake

Fitness recept: Nepečený Oreo cheesecake

Pokud i vy zbožňujete sušenky Oreo, tak si v následujících řádcích přijdete na své. Připravili jsme si pro vás recept na nepečený Oreo cheesecake ve fit verzi, který si vás kromě úžasné chuti získá i slušným podílem bílkovin. I vy jste se právě zamilovali? Neváhejte a pojďte se pustit do přípravy!

Na přípravu korpusu potřebujeme:

Na přípravu krému potřebujeme:

  • 500 g sýru (Gervais, Philadelphia,…)
  • 200 g ricotty
  • 1 odměrku proteinu Just Whey s vanilkovou příchutí
  • 50 g podrcených Oreo sušenek
  • 10 g želatiny do krému

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

V první řadě si sušenky nalámeme na menší kousky, přimícháme k nim ovesné vločky a vše spolu umeleme na prášek. Mezitím si rozpustíme kokosový olej, který pak přidáme k umleté směsi a opět mixujeme, dokud se nám všechny suroviny pěkně nespojí. Vzniklou směs vložíme do dortové formy (my jsme použili formu o průměru 20 cm), kterou si předem vyložíme pečícím papírem nebo postříkáme kokosovým olejem ve spreji.

Směs dáme rovnoměrně na dno nádoby, a takto přichystaný základ vložíme na 30 minut do mrazáku.

Mezitím si připravíme krém. Sýr, ricottu a protein spolu mícháme, dokud nám nevznikne jednotná hmota s krémovou texturou. Želatinu si připravíme podle návodu a přimícháme ji do krému, přidáme podrcené Oreo sušenky a vše spolu důkladně smícháme. Po půl hodině vytáhneme korpus z mrazáku a vylijeme na něj krém, který rovnoměrně rozetřeme. Takto připravený cheesecake necháme přes noc v lednici, aby ztuhl. Druhý den ho ozdobíme podle chuti a fantazie a můžeme podávat! Mňam!

Fitness recept: Nepečený Oreo cheesecake
Nutriční hodnotyna 1 porci (celkově 9 porcí)
Kalorie340
Bílkoviny14 g
Sacharidy24 g
Tuky21 g

Věříme, že si na tomto nadýchaném krémovém Oreo cheesecaku pochutnáte stejně jako my, a pokud byste se se svými známými rádi o tento recept podělili, nezapomeňte ho s nimi sdílet.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *