Fitness recept: Svěží bylinkový salát Tabbouleh s quinoou

Fitness recept: Svěží bylinkový salát Tabbouleh s quinoou

Dnes jsme si pro vás připravili rychlý, chutný a zdravý recept, který pochází až z dalekého východu. Poznejte vynikající chuť arabského bylinkového Tabbouleh salátu s quinoou, která je výborným rostlinným zdrojem bílkovin. Výborný a sytý oběd či večeři tak máte hotovou za pár minut, a navíc si ho můžete šikovně zabalit do krabičky a vzít s sebou kamkoliv. Pojďte jeho chuť objevit společně s námi!

Na přípravu potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a následně přidáme quinou. Za občasného míchání vaříme, dokud quinoa nenasaje všechnu vodu. Mezitím si nakrájíme rajčata, okurku a jarní cibulku na menší kousky. V malé misce si smícháme olivový olej, citronovou šťávu a 1 lžičku soli. Když máme quinou uvařenou, přesypeme ji do velké misky a zalejeme ji olejovou směsí. Pořádně promícháme, přidáme nakrájenou zeleninu, pažitku a na kostky nakrájený balkánský sýr. Celou směs opět promícháme a dle chuti ji osolíme a okořeníme. Tabbouleh salát je hotový, můžeme servírovat a vychutnávat!

Fitness recept: Svěží bylinkový salát Tabbouleh s quinoou
Nutriční hodnoty1 porce (celkově 4 porce)
Kalorie371
Bílkoviny15 g
Sacharidy46 g
Tuky6 g

Věříme, že se vám tento rychlý recept na zdravý Tabbouleh salát s quinoou líbil a vy sami ho už brzy vyzkoušíte. Pokud byste chtěli potěšit si vaše známé, nezapomeňte s nimi recept sdílet.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *