Fitness recept: Vanilkový nepečený cottage cheesecake

Fitness recept: Vanilkový nepečený cottage cheesecake

Tak tímto jednoduchým dezertem potěšíme všechny mlsouny. Pokud máte navíc rádi dezerty nabité bílkovinami, pak budete ještě spokojenější. O jejich slušný obsah se totiž postará kombinace tvarohu, cottage a proteinu. S čokoládou a skořicovým máslem pak vzniká taková souhra chutí, které prostě nejde říct ne. Tak pojďme na to! 

Budeme potřebovat:

Vanilkový nepečený cottage cheesecake - ingredience

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Nejdříve se pustíme do přípravy korpusu. Nadrobené piškoty smícháme se změklým máslem. Formu na pečení si vystříkáme olejem ve spreji a na dno namačkáme rovnoměrně tuto piškotovou směs. 

Pak se pustíme do přípravy krému. V misce si tyčovým mixérem rozmixujeme cottage dohladka, následně přidáme nízkotučný tvaroh a flavor drops podle chuti. Následně přidáme i protein s agarem a opět důkladně promixujeme. Takto nachystanou směs dáme na připravený piškotový základ do formy. Cheesecake necháme v lednici ztuhnout ideálně přes noc, pokud to vydržíme. Před podáváním rozetřeme na pečící papír 15 g kešu másla a dáme na 10 minut do mrazáku. Pak ho nastrouháme, smícháme s nastrouhanou čokoládou a celý vršek dortu tím posypeme. No a nakonec už se do něj můžeme konečně pustit.

Objevte naše bestsellery:

Nutriční hodnoty
1 porce (celkem 8 porcí)
Energetická hodnota198 kcal
Bílkoviny12 g
Sacharidy15 g
Tuky10 g

Pokud máte rádi jednoduché nepečené dezerty, pak si dnes rozhodně přijdete na své. 

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *