Tak tímto jednoduchým dezertem potěšíme všechny mlsouny. Pokud máte navíc rádi dezerty nabité bílkovinami, pak budete ještě spokojenější. O jejich slušný obsah se totiž postará kombinace tvarohu, cottage a proteinu. S čokoládou a skořicovým máslem pak vzniká taková souhra chutí, které prostě nejde říct ne. Tak pojďme na to!
Budeme potřebovat:
- 250 g nízkotučného tvarohu
- 200 g cottage light
- 140 g nadrcených piškotů
- 70 g másla
- 30 g vanilkového proteinu
- 15 g kešu másla s příchutí skořicové rolky
- 10 g hořké čokolády
- 1 ČL prášku z agaru
- vanilkové flavor drops podle chuti
Mohly by vás zajímat tyto produkty:
Postup:
Nejdříve se pustíme do přípravy korpusu. Nadrobené piškoty smícháme se změklým máslem. Formu na pečení si vystříkáme olejem ve spreji a na dno namačkáme rovnoměrně tuto piškotovou směs.
Pak se pustíme do přípravy krému. V misce si tyčovým mixérem rozmixujeme cottage dohladka, následně přidáme nízkotučný tvaroh a flavor drops podle chuti. Následně přidáme i protein s agarem a opět důkladně promixujeme. Takto nachystanou směs dáme na připravený piškotový základ do formy. Cheesecake necháme v lednici ztuhnout ideálně přes noc, pokud to vydržíme. Před podáváním rozetřeme na pečící papír 15 g kešu másla a dáme na 10 minut do mrazáku. Pak ho nastrouháme, smícháme s nastrouhanou čokoládou a celý vršek dortu tím posypeme. No a nakonec už se do něj můžeme konečně pustit.
Objevte naše bestsellery:
Energetická hodnota | 198 kcal |
Bílkoviny | 12 g |
Sacharidy | 15 g |
Tuky | 10 g |
Pokud máte rádi jednoduché nepečené dezerty, pak si dnes rozhodně přijdete na své.
Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.
Přidat komentář