5 lahodných fitness receptů z proteinového Mug Cake Mixu

5 lahodných fitness receptů z proteinového Mug Cake Mixu

Určitě jste si už doma zkoušeli připravit proteinový Mug Cake. Stačí jen pár minut a tuto lahodnou proteinovou pochoutku máte hotovou. Zkoušeli jste však už i jiné alternativy fitness receptů, které si můžete vykouzlit pomocí Mug Caku? Nechte se inspirovat 5 chutnými, zdravými recepty.

Svěží čokoládové řezy

Svěží čokoládové řezy

  • 200 g proteinového Mug Cake Mixu (příchuť chocolate with chocochips)
  • 250 ml mléka
  • 1 vajíčko
  • 1 ČL kypřícího prášku
  • špetku skořice 
  • špetku soli

Na náplň potřebujeme:

  • 250 g mascarpone
  • ½ odměrky xylitu
  • pár kapek Flavor drops (příchuť karamel a vanilka)
  • 50 ml 12% smetany  

Postup přípravy

V misce smícháme proteinový Mug Cake Mix, sůl, skořici a kypřící prášek. Promícháme a postupně přidáme vajíčko a mléko. Vzniklé těsto následně vylijeme na plech (použili jsme plech s rozměry 32*20cm) vyložený papírem na pečení a pečeme ve vyhřáté troubě asi 15 minut. Po upečení necháme korpus vychladnout.

Náplň si připravíme tak, že spolu vyšleháme všechny uvedené ingredience. V případně potřeby můžete náplň osladitpřidáním další odměrky xylitu. Když je korpus vychlazený, navrstvíme na něj náplň a položíme ovoce. Dobrou chuť!

Svěží čokoládové řezy -5 lahodných fitness receptů z proteinového Mug Cake Mixu

Křupavé proteinové sušenky

Potřebujeme:

Postup přípravy:

Ve větší misce smícháme mouku, proteinový Mug Cake Mix,sůl, cukr, kypřící prášek a hořkou čokoládu nasekanou na menší kousky. Ve druhé, menší misce, smícháme vajíčko s rozpuštěným kokosovým olejem a Flavor drops. Vzniklou tekutou směs přidáme do tuhé směsi, kterou jsme si vypracovali jako první. Na plech vyložený pečícím papírem ukládáme vytvarovaná malá kolečka. Pečeme 12 až 15 minut v troubě vyhřáté na 250 °C. A sušenky jsou hotové!

Křupavé proteinové sušenky - 5 lahodných fitness receptů z proteinového Mug Cake Mixu

Jogurtovo-proteinové muffiny

Potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup přípravy:

Všechny ingredience spolu smícháme a těsto rovnoměrně rozdělíme do 12 košíčků na muffiny. Pečeme v předehřáté troubě 5 až 10 minut při teplotě 200 °C. Následně je necháme dopéct dalších 5 až 10 minut, abychom se ujistili, že spodek muffinů bude upečený. Po upečení necháme vychladnout a podáváme. Ozdobit si je můžete i našimi bezkalorickými omáčkami.

Jogurtovo-proteinové muffiny -5 lahodných fitness receptů z proteinového Mug Cake Mixu

Nadýchané proteinové waffle

Potřebujeme:

Postup přípravy:

Proteinový Mug Cake Mix smícháme s kypřícím práškem, vajíčkem, rozpuštěným máslem a mlékem. Následně pořádně promícháme. Vzniklé těsto pečeme ve wafflovači, který jsme vymastili trochou kokosového oleje ve spreji, aby se waffle nelepily. Dobrou chuť!

Nadýchané proteinové waffle -5 lahodných fitness receptů z proteinového Mug Cake Mixu

Neodolatelné fitness lívance

Potřebujeme:

Postup přípravy:

V misce smícháme proteinový Mug Cake Mix, mouku, sůl a kypřící prášek. Přidáme mléko a vajíčko a pořádně promícháme. Na pánev si dáme kousek kokosového oleje ve spreji a pečeme. Osvěžit si je můžete naším arašídovým máslem.

Neodolatelné fitness lívance - 5 lahodných fitness receptů z proteinového Mug Cake Mixu

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *