Fitness recept: Chia tiramisu pudink

Fitness recept: Chia tiramisu pudink

Máte rádi kávové dezerty? Pak vás dnešní recept na chia pudink rozhodně potěší. Připravili jsme ho z několika vrstev, a tím vzniklo dokonalé spojení vanilkové příchuti s kávovou a kakaovou vrstvou. Podává se vychlazený, a tak zejména v létě perfektně osvěží. No a pokud hledáte recept na proteinové dobroty, složení vás velmi potěší.

Budeme potřebovat: 

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

V šejkru si rozmícháme protein s mlékem, přisypeme chia semínka a necháme je aspoň 15 minut nabobtnat. Následně si tuto chia směs rozdělíme na 3 části. Do první vmícháme kakao a dosladíme ji vanilkovými flavor drops, Do druhé části vmícháme espresso a třetí necháme jen tak. Připravené vrstvy dáme do lednice na několik hodin odležet, aby semínka ještě více nabobtnala. Pak se pustíme do servírování. Připravíme si dva pohárky a do nich rovnoměrně navrstvíme všechny tři pudinky. Navrchu pohárky ještě zasypeme kakaem a můžeme rovnou podávat. 

Chia tiramisu pudink

Objevte naše bestsellery:

Nutriční hodnoty
1 pohárek (celkem 2 pohárky)
Energetická hodnota271 kcal
Bílkoviny23 g
Sacharidy14 g
Tuky11 g
Vláknina12 g

Pokud hledáte osvěžující dezert nebo snack, který má skvělé nutriční hodnoty, pak je chia pudink s příchutí tiramisu ideální volbou. 

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *