Fitness recept: Lahodné proteinové cupcakes s mandlovou polevou

Fitness recept: Lahodné proteinové cupcakes s mandlovou polevou

Chcete si dopřát něco sladkého, ale snažíte se přijímat minimum cukru? V tom případě byste rozhodně měli vyzkoušet náš recept na úžasné fitness cupcakes. Zaručeně vás potěší nízkým podílem sacharidů a cukrů. Pusťte se s námi do pečení!

Na těsto potřebujeme:

Na polevu potřebujeme:

Na drobenku:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Jako první si připravíme těsto. Pomocí metličky si v misce smícháme všechny tekuté suroviny, a následně k nim přidáme mouku, arašídové máslo, prášek do pečiva a protein. Vše spolu dobře promícháme a vytvořenou směs těsta nadávkujeme do silikonových formiček na muffiny. Těsto naléváme pouze do ¾ formiček, aby nám při pečení nevyteklo. Takto připravené košíčky vložíme do trouby a pečeme při 170°C po dobu 18 minut.

Než se nám těsto upeče, pustíme se do přípravy polevy. Tvaroh, protein, Flavor Drops a mandlové máslo s kokosem a bílou čokoládou vložíme do misky a pořádně promícháme. V případě, že je hmota příliš řídká, přidáme k ní ještě jednu odměrku proteinu a opět dobře promícháme. Následně necháme polevu ztuhnout v ledničce.

Upečené muffiny vyjmeme z trouby, necháme vychladnout, polijeme je připravenou polevou a posypeme rozdrcenými mandlemi. Doporučujeme skladovat v ledničce, aby se vám poleva nerozpustila. Mňam!

Fitness recept: Lahodné proteinové cupcakes s mandlovou polevou
Nutriční hodnotyna 1 cupcake (celkově 9 cupcaků)
Kalorie155
Sacharidy9 g
Bílkoviny16 g
Tuky6 g

Upečte si sladké fitness cupcakes a vychutnejte si je bez výčitek. Nezapomeňte, že z koláčků se netloustne, z koláčků se raduje! Hlavně, pokud jsou téměř bez cukru. V případě, že vás recept oslovil, podpořte ho sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *