Fitness recept: Lahodný ,,Sex in a pan“ koláček s proteinem

Fitness recept: Lahodný ,,Sex in a pan“ koláček s proteinem

Slyšeli jste už o receptu ,,Sex in a pan“? Skrývá se za ním výborný ořechový koláč s pudinkem přelitý pořádnou vrstvou tvarohové směsi, kterému se prostě nedá odolat. Vyzkoušejte naši fitness verzi tohoto koláčku, kterou jsme obohatili o protein. Rozhodně stojí za to pokušení!

Na těsto potřebujeme:

Na pudinkové náplně potřebujeme:

  • 250 g jemného polotučného tvarohu
  • 200 ml mléka
  • 200 ml vody
  • 60 g Erythritu
  • 2 g agaru v prášku (můžete nahradit želatinou v prášku)
  • ½ balení čokoládového pudinku
  • ½ balení vanilkového pudinku

Na tvarohovou náplň potřebujeme:

  • 250 g jemného polotučného tvarohu
  • 20 g hořké čokolády
  • Erythrit podle chuti
Sex in a pan - ingredience

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

V první řadě si rozmixujeme ovesné vločky a kešu ořechy na jemnou mouku. K této směsi přidáme protein, olej, med a pořádně promícháme. Vzniklé těsto rozetřeme na plech o velikosti 20×20 cm a pořádně přitlačíme prsty, aby bylo rovnoměrně rozloženo. Následně vložíme těsto do vyhřáté trouby na 180°C na 10 až 15 minut a pečeme dozlatova.

Než se těsto upeče, připravíme si pudinkové náplně. Čokoládový pudinkový prášek smícháme v hrnci se 100 ml vody, 100 ml mléka, 30 g Erythritu a 1 g agaru. Do druhého hrnce si nasypeme vanilkový pudinkový prášek, který taktéž smícháme se 100 ml vody, 100 ml mléka, 30 g Erythritu a 1 g agaru. Oba pudinky přivedeme k varu a mícháme, dokud nám nezhoustnou. Do ještě teplých pudinků vmícháme 125 g tvarohu.

Upečený korpus vytáhneme z trouby a necháme pořádně vychladnout. Následně na něj naneseme vrstvu ještě teplého vanilkového pudinku, a na to vrstvu čokoládového pudinku. Takto vrstvený koláč necháme vychladnout. Mezitím si smícháme tvaroh s Erythritem a natřeme na vrch už vychlazeného koláčku. Plech s dezertem následně vložíme do lednice a necháme úplně ztuhnout. Koláček před podáváním posypeme nastrouhanou čokoládou. Přejeme lahodný požitek!

Fitness recept: Lahodný ,,Sex in a pan" koláček s proteinem
Nutriční hodnotyna 1 kousek (celkově 16 kousků)
Kalorie130
Bílkoviny6 g
Sacharidy15 g
Tuky6 g

Videorecept na „Sex in a pan“ koláček s proteinem:

Doufáme, že jsme vám na naši fitness verzi ,,Sex in a pan“ koláčku s proteinem udělali choutky. Pokud se vám tento recept zalíbil, určitě ho podpořte sdílením.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *