Fitness recept: Proteinové houstičky se sušenými rajčaty a olivami

Fitness recept: Proteinové houstičky se sušenými rajčaty a olivami

I vy jste se už setkali s tvrzením, že na cestě za svou vytouženou postavou se jednoznačně musíte vzdát pečiva? Ještěže to není pravda! Pojďte se o tom s námi přesvědčit a připravte si fit houstičky plné bílkovin!

Na přípravu potřebujeme:

  • 500 g Protein Bread Mix

  • 280 ml teplé vody
  • 80 g černých oliv
  • 80 g sušených rajčat
  • 7 g sušeného droždí
  • 1 ČL třtinového cukru

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Nejprve si v míse smícháme mix na proteinový chléb se sušeným droždím, teplou vodou a troškou cukru. Těsto pořádně prohněteme rukou a necháme ho přikryté odstát na teplém místě alespoň půl hodiny, aby nám pěkně nakynulo.

Mezitím si olivy a sušená rajčata nakrájíme na drobné kousky. Následně z vykynutého těsta tvarujeme menší houstičky (mělo by vám vyjít asi 9 kusů, ale velikost je na vás), a vložíme do nich připravené olivy s rajčaty.

Housky rovnoměrně poklademe na plech vyložený pečícím papírem a pečeme je dozlatova přibližně 15 minut při 180°C. Podáváme s cottage cheese či jinou oblíbenou přílohou. Dobrou chuť!

Fitness recept: Proteinové houstičky se sušenými rajčaty a olivamimi
Nutriční hodnotyna 1 kus (celkově 9 kusů)
Kalorie198
Bílkoviny15 g
Sacharidy20 g
Tuky5 g

Přesvědčili jsme vás na přípravu těchto fit houstiček s olivami a sušenými rajčaty? Dejte nám vědět do komentářů, a v případě, že se o tento recept chcete podělit se svými přáteli, nezapomeňte ho sdílet.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *