Fitness recept: Sladký dezert z kuskusu s čerstvým ovocem a voňavou skořicí

Fitness recept: Sladký dezert z kuskusu s čerstvým ovocem a voňavou skořicí

Kuskus je těstovina, kterou běžně připravujeme jako přílohu k masu nebo z ní vykouzlíme zeleninový salát. My jsme ale objevili jeho tajnou zbraň! Chutná skvěle dokonce i ve sladkém provedení! Náš nový recept je úžasný nejen kvůli jeho rychlé a jednoduché přípravě, ale i kvůli vyváženým nutričním hodnotám a dokonalé chuti. Vyzkoušejte tento sladký dezert z kuskusu s čerstvým ovocem a voňavou skořicí. Skvělý tip na rychlou snídani nebo na sladký dezert po obědě!

Na přípravu potřebujeme:

Na dokončení potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Mléko nalijeme do malého hrnce a ohřejeme na mírném plamenu. Následně k němu přidáme agáve sirup a celou skořici. Mléko přivedeme k varu a skořici z něho vytáhneme. Mezitím si připravíme kuskus, který vložíme do dalšího hrnce a zalijeme ho mléčnou provařenou směsí. Hrnec s kuskusem přikryjeme pokličkou a necháme takto 10 minut odležet. Kuskus následně rozdělíme do dvou malých misek. Posypeme skořicí, nasekanými oříšky a dozdobíme nakrájeným ovocem. Podáváme a vychutnáváme!

Fitness recept: Sladký dezert z kuskusu s čerstvým ovocem a voňavou skořicí
Nutriční hodnoty1 porce (celkově 2 porce)
Kalorie342
Bílkoviny14 g
Sacharidy57 g
Tuky6 g

Věříme, že po vyzkoušení nového receptu na sladký dezert z kuskusu si ho budete připravovat pravidelně. Potěšte i vaše okolí a recept sdílejte.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *