Fitness recept: Vegan burger, ve kterém cizrna nahradila maso

Fitness recept: Vegan burger, ve kterém cizrna nahradila maso

Ukončete svůj náročný týden dobrým jídlem, které potěší chuťové pohárky a pozvedne vaši náladu! A aby to bylo fér i vůči milovníkům bezmasé stravy, tak jsme si pro vás připravili potěšení ve formě veganského burgeru, s dokřupava propečenými a skvěle ochucenými plackami. Jednoduchá a zdravá dobrota, která se zaručeně stane vaší tradicí!

Na přípravu placek potřebujeme:

Na servírování potřebujeme:

Ingredience na vegan burger, ve kterém cizrna nahradila maso

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup:

Cizrnu z konzervy propláchneme a scedíme. Společně se sušenými rajčaty, česnekem, cibulí, čerstvými bylinkami a mandlemi ho dohladka rozmixujeme. Směs na burgerové placky dochutíme dle chuti solí, kořením a dle potřeby zahustíme strouhankou – směs by se neměla lepit a mělo by se s ní dobře pracovat. Rukama vytvoříme 4 silnější placky, které dozlatova opečeme na olivovém oleji. Burgerové placky podáváme ještě teplé, v housce s oblíbenou zeleninou a dressingem či bezkalorickou omáčkou dle chuti.

Tip: Připravte si křupavé a voňavé housky doma z naší proteinové směsi na přípravu pečiva, která je plná bílkovin a vlákniny.

Fitness recept: Vegan burger, ve kterém cizrna nahradila maso
Nutriční hodnoty1 placka (celkově 4 placky)
Kalorie141
Bílkoviny6 g
Sacharidy14 g
Tuky6 g

Věříme, že vám tento recept na vegan burger s křupavými cizrnovými plackami vykouzlí úsměv na tváři a potěší vaše gurmánské chutě! Pokud se vám líbil, nezapomeňte ho sdílet a potěšte tak i domácnosti ve vašem okolí.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *