Fitness recept: Veganské truffles s arašídovým máslem

Fitness recept: Veganské truffles s arašídovým máslem

Chystáte domácí oslavu, ale došly vám nápady na dezert? Vyzkoušejte vynikající fitness recept na veganské truffles, na které potřebujete pouze 5 ingrediencí a jejich příprava vám nezabere mnoho času. Již jedna kulička navíc obsahuje pouze 3,9 g sacharidů a až 8 g bílkovin. Pojďte si s námi pochutnat!

Na přípravu potřebujeme:

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup: 

Ve velké misce si spolu smícháme arašídové máslo, vegan protein, Jammy Spread a vytvoříme tuhou hmotu. Ze vzniklé směsi následně vytvarujeme 20 kuliček, a dáme je vychladit na několik hodin do ledničky.

Než kuličky ztuhnou, rozpustíme si čokoládu nad párou. Jeden hrnec si do ⅓ naplníme vodou a necháme ho vřít. Potom na něj položíme druhý hrnec s nalámanou čokoládou a kokosovým olejem. Pomocí metličky pomalu mícháme, dokud čokoláda není úplně zkondenzovaná, a potom ji stáhneme z ohně.

Připravíme si mělký plech, vyložíme ho pečícím papírem, a z ledničky si vyndáme dobře vychlazené a ztuhlé kuličky. Ty opatrně polijeme po celém povrchu rozehřátou čokoládou. Takto obalené kuličky pokládáme na plech v dostatečné vzdálenosti od sebe, a opět vložíme do ledničky, aby čokoláda zcela ztuhla. Pak můžeme podávat!

Fitness recept: Veganské truffles s arašídovým máslem
Nutriční hodnotyna 1 kuličku (celkově 20 kuliček)
Kalorie123
Bílkoviny8 g
Sacharidy3.6 g
Tuky8 g

Vyzkoušeli jste náš fitness recept na veganské truffles s arašídovým máslem a zamilovali jste si ho? Nezapomeňte ho proto sdílet mezi své přátele a pochlubte se fotkou i nám do komentáře.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *