Fitness recept: Zeleninové lečo s vejcem

Fitness recept: Zeleninové lečo s vejcem

Lečo je skvělým způsobem, jak do sebe snadno dostat větší množství zeleniny. Pokud například v zimě nemáte chuť na studené saláty, je právě lečo skvělou volbou. Perfektně se hodí třeba jako lehčí večeře. A jestli máte strach, že byste po něm měli brzo hlad, můžete ho jíst třeba s chlebem, případně přidat ještě nějaký zdroj bílkovin. Jak si své lečo vytuníte, je zcela na vás. 

Budeme potřebovat: 

Mohly by vás zajímat tyto produkty:

Postup: 

Cibuli si nakrájíme nadrobno, papriku a rajčata na menší kousky. Nejprve restujeme dosklovata cibuli na pánvi s rozpáleným olejem. Pak přidáme uzenou papriku a také nakrájenou papriku, restujeme přibližně 5 minut. Následně přidáme rajčata a podusíme do změknutí.

Na závěr přidáme vejce a sůl i pepř podle chuti a celou směs ještě chvíli restujeme. Nakonec přidáme petrželovou nať a můžeme podávat.

Nutriční hodnoty
1 porce (celkem 2 porce)
Energetická hodnota272 kcal
Bílkoviny14 g
Sacharidy20 g
Tuky14 g
Vláknina5 g

Objevte naše bestsellery:

Fitness recept: Zeleninové lečo s vejcem

Lečo je jídlo plné zeleniny, které během chladných dnů zahřeje a potěší i vaše chuťové pohárky. Můžete ho podávat s chlebem nebo si k němu dát brambory. 

Neváhejte a sdílejte s námi vaše výtvory na sociálních sítích označením #gymbeamcz.

Přidat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *